Hot News
Britanicii au criticat trimiterea avioanelor de luptă în România, pentru ”descurajarea” Rusiei
14/04
Patrușev: Cu susținerea SUA, Ucraina ar putea provoca un război în Crimeea
15/04

Înscrierile la cursuri de limba rusă

Foto: Rossotrudnichestvo

Casa Rusă din București anunță:

Dragi prieteni, au ȋnceput înscrierile pentru cursurile de limba rusă care vor ȋncepe din aprilie 2021. Vă puteți înscrie online (vă putem expedia un pachet de documente care trebuiesc completate, semnate și la care veți atașa copii ale documentelor necesare pentru ȋnscriere) sau puteți veni la Centrul Rus, să completați și să furnizați aceste documente completate și copiile necesare. Preferinta dvs — cursuri online sau in clase la adresa Centrului Rus (Bd.Lascar Catargiu nr.50).

Cursurile de limba rusă încep din 12 aprilie 2021. Fiecare nivel de studiu durează 36 de ore, de două ori pe săptămână câte 1oră 30 min. Grupele vor fi online și offline.Programul – luni, marti sau joi seara. Costul cursului este de 1050 RON plus 100 RON taxa de înscriere, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere (costul cursului este de 750 RON plus 100 RON taxa de înscriere). Suma va fi achitată în prima săptămână de la începerea cursurilor.

Daca sunteti interesati si doriti să vă inscrieti vă rugăm să ne contactați printr-un e-mail la adresa: secretariatccr@mail.ru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875095