Hot News
Discursul ministrului de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, la conferința privind relațiile dintre Rusia și UE. Text integral (I, II)
05/06
În atenția mass-mediei străine care doresc să acopere meciurile UEFA Euro-2020/2021 din Sankt-Petersburg
06/06

La Forumul Economic din Sankt-Petersburg au fost semnate acordurile în valoare de 42,8 miliarde de euro

În cadrul SPIEF-2021, guvernatorul St.-Petersburgului, Aleksandr Beglov (în dreapta), a semnat un acord privind construcția de extindere a aeroportului Pulkovo, cu Andrei Kostin, președintele Consiliului de administrație al VTB Bank/ Foto: gov.spb.ru

La Forumul Economic Internațional de la Sankt-Petersburg (SPIEF) din acest an, au fost încheiate peste 800 de acorduri pentru o sumă totală de peste 3,8 trilioane de ruble (42,8 miliarde de euro), le-a declarat reporterilor Anton Kobiakov, consilier al președintelui Federației Ruse, secretar executiv al Comitetului de organizare a SPIEF.

„Au fost semnate peste 800 de acorduri la acest forum; cred că acesta este un număr fără precedent,depășind rezultatele anului 2019. Valoarea totală a acordurilor, cu toate că nu am luat în considerare acordurile comerciale, a depășit 3 trilioane 860 miliarde de ruble (42,8 miliarde de euro)”, a declarat Kobiakov la conferința de presă finală.

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg din 2021 a avut loc în perioada 2-5 iunie, în format live.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875018