Hot News
La Forumul Economic din Sankt-Petersburg au fost semnate acordurile în valoare de 42,8 miliarde de euro
06/06
Rosteh a dezvoltat o nouă muniție pentru protecția vehiculelor blindate (VIDEO)
06/06

În atenția mass-mediei străine care doresc să acopere meciurile UEFA Euro-2020/2021 din Sankt-Petersburg

Foto: UEFA.com

Pentru reprezentanții mass-media străine care nu au acreditare oficială UEFA, precum și pentru jurnaliștii independenți și bloggerii care doresc să acopere meciurile rusești ale Campionatului European de Fotbal 2020/2021, la Sankt-Petersburg, unde au loc 7 meciuri, s-a creat un centru de presă al orașului (CPO) – un analog al centrul oficial de presă.

Acreditarea la COP se efectuează până la 12 iulie 2021 la nivel central, prin intermediul site-ului  https://media.welcome2020.ru/accreditation/- click aici.

FORMULAR PENTRU MEDII STRĂINE CARE NU AU ACREDITARE A MAE AL RUSIEI – click aici.

FORMULAR PENTRU BLOGGERI – click aici. 

După primirea confirmării acreditării în CPO, cetățenii străini se pot adresa la biroul consular rus din străinătate cu o cerere de viză.

La depunerea cererii, solicitantul depune o copie a confirmării privind acreditarea și asigurarea medicală, valabilă pentru întreaga perioadă a șederii planificate în Rusia.

Pentru eliberarea vizelor, se percep taxe în conformitate cu legislația rusă actuală sau cu acordurile internaționale.

Dacă lucrătorii mass-media străini intenționează să se angajeze în activități profesionale în timpul Campionatului European de fotbal (de la 11 iunie la 15 iulie 2021) în alte regiuni ale Rusiei, este necesar să obțineți acreditare (înregistrare) de la Departamentul de Informare și Presă al Ministerului de Externe Rus.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875087