Hot News
Lavrov: La Tokyo, Occidentul nu a putut abate ”ghinionul” asupra echipei Rusiei
10/08
Corneliu Vlad: Globalizarea, în viziune optimistă
10/08

Lavrov: Occidentul pregătește terenul pentru discreditarea rezultatelor alegerilor pentru Duma de Stat

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, la deschiderea centrului de susținere civică a Partidului ”Rusia Unită”/ Foto: TASS

Țările occidentale se pregătesc activ pentru încercarea de a pune sub semnul îndoielii rezultatele alegerilor parlamentare din Rusia, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, la deschiderea centrului de susținere civică a partidului ”Rusia Unită”, scrie publicația Vzgliad.

”În străinătate, în special printre partenerii noștri occidentali, se acordă o mare atenție treburilor noastre interne, în special alegerilor. Ei încearcă să folosească organizațiile internaținale pentru a îngreuna în fel și chip desfășurarea alegerilor. Au folosit, iată, OSCE pentru acțiuni inacceptabile, care contravin direct responsabilităților secretariatului acestei organizații și biroului care trebuie să se ocupe de chestiuni democratice și de drepturile omului”, a spus Lavrov, citat de RIA Novosti.

Potrivit spuselor sale, Moscova știe ”că se pregătesc și pași suplimentari; vor să pregătească inclusiv terenul pentru a încerca să pună sub semnul îndoielii rezultatele alegerilor noastre. Urmărim aceste lucruri și vom trage concluziile corespunzătoare, vom adopta măsuri corespunzătoare”.

Anterior, directorul Serviciului de Informații Străine (SVR), Serghei Narîșkin, a avertizat în legătură cu pregătirea de către Occident a unor provocări pe durata alegerilor parlamentare din Rusia, din septembrie 2021, și a celor prezidențiale, din 2024.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875168