Hot News
Defense News (SUA): Turcia trage cu ochiul la avionele de luptă rusești, la motoare de avioane și submarine, apropriindu-se tot mai mult de Rusia
29/10
Moldova și Gazprom au convenit prelungirea contractului la gaze pe cinci ani
30/10

Echipa Rusiei, campioană mondială la gimnastică ritmică

Campioana mondială, echipa Rusiei/ Foto: RIA Novosti

Echipa națională a Rusiei de gimnastică ritmică a câștigat medaliile de aur la exercițiile de grup din cadrul campionatului mondial de la Kitakyushu, în Japonia, relatează RT.

Pentru echipa națională au evoluat Anastasia Blizniuk, Polina Orlova, Anghelina Șkatova, Alisa Tișcenko și Maria Tolkaciova. Rezultatul general al echipei Rusiei pentru cinci evoluții la proba cu mingi, trei la cea cu cerc și două la proba cu măciuci a fost de 88,350 puncte.

Pe locul doi s-au situat sportivele din Italia, cu 86,00 puncte, ultima poziție a podiumului revenind echipei Republicii Belarus, care a acumulat 85,40 puncte.

În același timp, rusoaica Dina Averina a repetat recordul atins de Evghenia Kanaeva, cucerind 17 titluri de campioană mondială la gimnastică ritmică, relatează agenția TASS.

Dina a învins la probele cu cercul, minge și măciuci, cucerind, de asemenea, concursul cu panglica. Rusoaica este medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

După cum notează TASS, la campanionatul mondial nu participă toate medaliatele cu aur de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Învingătoare la proba de individual compus, israelianca Linoy Ashram, a decis să nu efectueze deplasarea în Japonia împreună cu echipa țării sale în urmă cu mai bine de o lună și jumătate.

Echipa Bulgariei s-a retras, la rândul ei, din competiția mondială, după ce una dintre sportive s-a accidentat în sala de încălzire de la Kitakyushu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875108