Hot News
Narîșkin: Occidentul se străduiește să uite de contribuția Rusiei la stabilitatea Europei
13/11
Putin: Rusia nu este parte a conflictului din Donbass
14/11

 Adio, dragul nostru coleg, Dragoș Dumitriu!

Foto: Sputnik.md

A plecat pentru totdeauna din această lume dragul nostru coleg, un om și un profesionist desăvârșit – Dragoș Dumitriu. Adevărat român și mare patriot, a fost o perioadă deputat în Camera Deputaților a Parlamentului Român.

Ca om politic și ca ziarist, prețuia importanța relațiilor de bună vecinătate dintre România și Federația Rusă, militând pentru normalizarea acestora. În ultimii ani a colaborat fructuos cu publicația ”Sputnik”, articolele cu ”marca Dragoş Dumitriu” fiind sursă de informare dar şi de meditaţie pentru cei care le-au citit . Redacția acesteia a publicat și ea cuvinte frumoase și triste cu ocazia dispariției colegului său. Iată un fragment din acest mesaj emoționant:

”Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el”.

Cale luminoasă şi amintire de neşters, Dragoș Dumitriu! Condoleanțe familiei.

Redacția publicației ”Vești din Rusia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875069