Hot News
MAE Rus: Evenimentele din Kazahstan sunt inspirate din afară
06/01
Duma de Stat: Poziția democraților privind Nord Stream-2 arată seriozitatea cu care Biden abordează dialogul
07/01

Crăciun fericit! – С Рождеством Христовым! Liturghia de noapte, în direct, de la Catedrala Mântuitorului, din Moscova (VIDEO)

Foto: RIA Novosti

În cadrul liturghiei solemne, Patriarhul Kirill (în imagine) i-a felicitat pe credincioși cu ocazia Nașterii Domnului și le-a urat pace și iubire.

Patriarhul Moscovei și Întregii Rusii, Kirill, i-a felicitat pe credincioși cu ocazia Nașterii Domnului. El le-a urat pace și înțelegere în familii, iubire și binecuvântare în tot ceea ce întreprind, relatează RT. 

”Mă adresez vouă, tuturor – mi-aș dori să vă urez ca, în Noul An, speranța milostivirii Domnului să lumineze drumul vieții fiecăruia dintre voi. Ca în familii să fie pace și armonie, iar în inimi, iubire. Fie ca binecuvântarea Domnului să vă însoțească, să vă călăuzează în iubire, în bunătate și să vă ajute în munca făcută în folosul patriei natale, spre bucuria nu doar a apropiaților, dar și a celor aflați mai departe – tuturor celor care au nevoie de sprijinul și de implicarea voastră. Sărbători fericite, dragii mei, de Nașterea Domnului!”, a declarat Patriahul. 

Credincioșii ortodocși ruși sărbătoresc Nașterea Domnului în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, după calendarul iulian. Prin tradiție, Sfânta Liturghie se desfășoară și în Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova.

Crăciun fericit tuturor celor care sărbătoresc Nașterea Domnului după stilul vechi! Aceasta este cea mai minunată și magică zi din an. Fie ca această sărbătoare luminoasă să vă umple casa de căldură și bucurie, cei dragi să fie mereu sănătoși și fericiți! Fie ca inima tuturor să fie plină de pace și bunătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875069