Hot News
Zaharova: Acuzațiile de agresiune la adresa Rusiei în legătură cu Kazahstanul sunt nechibzuite și mincinoase
11/01
Baletul rus, o nouă întâlnire cu Bucureștiul în cadrul ediţiei de iarnă a școlii de balet REVOLT DANCE
12/01

Financial Intelligence (România): Ambasada Rusiei în SUA respinge declaraţiile administraţiei SUA privind dezinformarea Moscovei, după întâlnirea de la Geneva

Clădirea Ambasadei Rusiei din Washington/ Foto: ltsputniknews.ru

Ambasada Rusiei în Statele Unite a criticat abordarea Washingtonului asupra negocierilor de la Geneva și a respins declarațiile părții americane că Moscova ar putea minți în legătură cu discuțiile din Elveţia, scrie publicația română Financial Intelligence.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Casei Albe , Jen Psaki, a declarat că Statele Unite se pregătesc ca Rusia să „împrăștie dezinformarea” cu privire la rezultatul discuțiilor de stabilitate strategică.

Ambasada Rusiei în SUA a scris pe Facebook: “Am luat notă de declarația secretarului de presă al Casei Albe, Jen Psaki, în timpul unui briefing din 10 ianuarie despre pregătirea SUA cu privire la o posibilă răspândire a dezinformarii de către Rusia cu privire la evoluţia negocierilor Rusia-SUA.

Ca dovadă în acest sens, Rusia a adus în atenția comunității internaționale proiectul de tratat dintre Federația Rusă și Statele Unite ale Americii privind garanțiile de securitate și acordul privind măsurile de asigurare a securității Federației Ruse și a statelor membre din Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). (https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1790809/?lang=en).

La ​​rândul nostru, ne așteptăm la transparență reciprocă din partea SUA. Îndemnăm colegii noștri să renunțe la speculațiile nefondate cu privire la partenerii lor de consultare. Mai mult, o astfel de abordare indică degradarea culturii negocierilor”.

    (Preluat de la Finacial Intelligence)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875135