Hot News
Ministerul Rus de Externe a publicat răspunsul său către Statele Unite privind garanțiile de securitate
17/02
Sankt-Petersburg: au mai mas 100 de zile pănă la finala Ligii Campionilor UEFA-2021/2022 (VIDEO)
18/02

Patinătoarele din Rusia au câștigat aur și argint la Jocurile Olimpice din 2022

Câștigătoarele la patinaj artistic: Anna Șcerbakova (în centru), Aleksandra Trusova (stânga) și Kaori Sakamoto/ Foto: worldpodium.ru

Joi, patinătoarele din Rusia au prezentat programul liber la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

Conform rezultatelor, Anna Șcerbakova și Aleksandra Trusova au câștigat aurul și argintul la Jocurile Olimpice-2022. Kamila Valieva, după ce a făcut mai multe greșeli grave, a ocupat doar locul patru.

Șcerbakova a intrat pe gheață la numărul 24 cu un program care a inclus două flip-uri cvadruple, unul solo și unul într-o combinație cu tulup triplu. Pentru performanță, patinatoarea a primit 175,5 puncte, care, pe lângă rezultatele programului scurt, au dat un total de 255,7 puncte.

Trușova a evoluat sub numărul 22. ea a devenit prima femeie care a executat cinci quad-uri la Jocurile Olimpice – flip, salcow, tulup în cascadă și două lutz-uri cvadruple în cascadă. Scorul final al patinatoarei pentru programul liber a fost 177,13. Conform rezultatelor a două performanțe – 251,73 puncte.

Valieva a primit al 25-lea număr. Programul ei a inclus trei quad-uri (două tulup-uri, dintre care una combinată și un salcow) și un triplu axel. Insă, în timpul evoluției, patinatoară de 15 ani a făcut mai multe greșeli grave, căzând de două ori în timpul execuției. Pentru program liber, ea a jbținut 141,93 puncte.

Scorul total a fost 224,09. Astfel, cedând 27,64 puncte în fața japonezei Kaori Sakamoto, Valieva a devenit cea de-a patra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875083