Hot News
Ministerul de Externe: Nu este exclus ca în Ucraina să fie adus material nuclear din terțe țări
13/04
Corneliu Vlad: O sfidare existențială pentru lumea slavilor de Răsărit
13/04

Ambasadorul Rusiei în SUA a făcut praf raportul Departamentului de Stat privind drepturile omului

Ambasadorul rus în Statele Unite, Anatoli Antonov/ Foto: RIA Novosti

Raportul Departamentului de Stat privind situația drepturilor omului în lume a fost calificat de ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoli Antonov, drept o ”nouă rescriere a obișnuitelor și nejustificatelor acuzații la adresa noastră”. În comunicatul său publicat pe canalul de Telegram al misiunii diplomatice, el a acuzat autoritățile americane de ipocrizie și de dorința de a ponegri structura de stat a țărilor care nu sunt pe placul SUA, relatează 360tv-ru. 

Anatoli Antonov a menționat că, înainte de a condamna alte țări, Statele Unite ar trebui să acorde atenție propriilor probleme interne – rasism, islamofobie, rusofobile, antisemitism și alte manifestări de intoleranță. El a amintit de politica inumană promovată de stat față de migranți, de trecerea sub tăcere a torturii aplicate în închisoarea specială de la Guatanamo și de refuzul de a susține rezoluția Adunării Generale a ONU împotriva glorificării nazismului. 

”Lucrările propagandistice ale Departamentului de Stat au drept scop ponegrirea structurii de stat a țărilor care nu sunt pe placul SUA și de a obține un pretext pentru a interveni în treburile lor interne”, a concluzionat Anatoli Antonov. 

După cum menționează 350tv-ru, miliardarul american David Sachs a acuzat recent SUA pentru situația din Ucraina, deoarece Statele Unite nu au îndeplinit principala condiție a Rusiei, respectiv aceea de a nu privi Kievul drept candidat la aderarea la NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093