Hot News
60% dintre ruși ar susține o eventuală decizie a lui Putin de a anunța o ofensivă asurpa Kievului
10/08
Wiener Zeitung: Rusia se bucură de un nivel ridicat de susținere în Germania și Austria
11/08

Atacul inventat asupra Crimeii. Kievul vrea ca lumea să recunoască faptul că el a fost lansat de ucraineni

Foto: 9111.ru

Cu toate că Ministerul Apărării al Rusiei a indicat cauza care a provocat exploziile de la Novofiodorvka din Crimeea, Kievul a cerut ca lumea să recunoască faptul că militarii ucraineni au lansat atacul asupra Crimeii , scrie tsargrad.tv.

Consilierul șefului Biroului președintelui Ucrainei, Aleksei Arestovici, a prezentat, în emisiunea fostului avocat Mark Feighin, ”două versiuni neoficiale” ale exploziilor produse la Novofiodorovka. Prima versiune a lui Arestovici – Forțele Armate ale Ucrainei au lansat o lovitură cu arme ucrainene, ”în timp ce aliații cară rachete cu rază lungă de acțiune”. A două versiune – act terorist, pus la cale de ”partizani” ucraineni, care, într-un fel sau altul, ar fi reușit să introducă explozibili pe un aerodrom militar rusesc.

De altfel, Miniterul Apărării al Rusiei insistă pe a treia versiune: explozia s-a produs în urma detonării munițiilor (este vorba, probabil, de neglijență și încălcarea regulilor de securitate privind incendiile). Iar militarii ucraineni nu au nici o legătură cu acest incident extraorinar: nu a fost înregistrată nicio rachetă trasă în direcția aerodromului, niciun un răspuns al forțelor de apărare anti-aeriană ruse.

Anterior, au fost anunțate explozii și incendiu în satul Novofiodorovka din Crimeea, unde se află un aerodrom militar rusesc. Potrivit informațiilor Ministerului Sănătății al Crimeii, în urma incidentului o persoană a decedat, alte paisprezece fiind rănite, majoritatea ușor. Șeful Crimeii, Serghei Aksionov, a declarat, în cadrul emisiunii ”Vorbește Miheev” că la localizarea incendiului provocat de explozii au participat lucrători ai Ministerului pentru Situații de Urgență și ai Ministerului Apărării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875109