Hot News
Bloomberg: Profiturile companilor rusești a crescut în trimestrul doi cu 25%
30/08
”Nu e ceva foarte serios”. Părerea Kievului despre cerința Moscovei privin statutul de țară neutră
30/08

Armata rusă: Ofensiva forțelor ucrainene de la Nikolaev și Herson a eșuat

Foto: anticwar.ru

Militarii ucraineni au încercat să lanseze o ofensivă în regiunile Nikolaev și Herson, dar operațiunea a eșuat, pierderile înregistrate de Forțele Armate ale Ucrainei ridicându-se la peste 560 de oameni, a anunțat Ministerul Apărării al Rusiei, citat de agenția Interfax.

”În cursul zilei de luni, din ordinul direct al lui Volodimir Zelenski, trupele ucrainene au încercat o ofensivă pe trei direcții în regiunile Nikolaev și Herson (sudul Ucrainei – n.r.)”, au precizat militarii ruși.

”Ca urmare a unei apărări intense a trupelor ruse, unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au suferit pierderi însemnate”, a anunțat instituția.

”În timpul luptelor au fost distruse 26 de tancuri ucrainene, 23 de vehicule de luptă ale infanteriei, nouă alte mașini de luptă blindate, au fost doborâte două avioane de atac Su-25”, a detaliat ministerul rus.

”Pierderile de vieți omenești ale inamicului se ridică la peste 560 de militari. Noua încercare a inamicului de a lansa acțiuni ofensive a eșuat lamentabil”, au declarat militarii ruși.

1 Comment

  1. Basarabeanu spune:

    Au început furibund televiziunea digi ca au strapruns linia frontului din herson. Am inteles ca printre victimele din rîndul ucrainenilor sunt peste 1500 de victime.presedintele Zelinski urla la tv ca isi va cîștiga toate terenurile inapoi .ucraina in noiembrie are de achitat datoria țări din ce bani ca economia țări nu produce nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875075