Hot News
Planul lui Zelensky de a se adresa Congresului, considerat absurd
21/12
Soldații ucraineni care i-au împușcat pe prizonierii militari ruși au fost capturați
21/12

Peskov a confirmat deplasarea lui Putin în zona operațiunii militare speciale

Foto: Administrația președintului RF

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a deplasat în zona de operațiuni militare speciale. Informația a fost confirmată de secretarul de presă al președintelui rus, Dmtri Peskov, pentru cotidianul Rossiiskaia gazeta.

Potrivit secretarului de presă al liderului rus, în locul de desfășurare a operațiunii militare speciale, Putin s-a întâlnit cu comandanții Forțelor Armate ale Rusiei (în imagine). Vizita președintelui a avut loc vineri, 16 decembrie, precizează, la rândul ei, publicația Gazeta.ru.

Despre acest eveniment a scris, anterior, pe canalul său de pe rețeaua Telegram, deputatul Dumei de Stat Andrei Gurulev, care a precizat că Putin a stat personal de vorbă cu comandanții trupelor rusești.

Înainte, secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, declarase că Vladimir Putin va vizita, la un moment dat, Donbassul.

La 24 februarie, Vladimir Putin a anunțat începutul operațiunii speciale de apărare a Donbasului, ca răspuns la cererea de ajutor venită din partea liderilor Republicilor Populare Donețk și Lugansk. Ucraina a rupt relațiile diplomatice cu Rusia, iar o serie de țări au impus sancțiuni de mare amploare împotriva Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874971