Hot News
Corneliu Vlad: Războiul proxy din Ucraina devine confruntare tot mai directă
25/01
Zaharova a explicat ce este cu schimbările de personal de la Kiev
26/01

Kremlinul, despre amenințările Kievului cu atacuri asupra orașelor rusești

Kremlinul Moscovei/ Foto: usa.firenews.video

Amenințările Kievului de a lansa lovituri asupra orașelor din Rusia arată că acțiunile Moscovei sunt corecte, a declarat secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, citat de agenția RIA Novosti.

„Este evident că regimul de la Kiev nu se teme de nimic. Acest lucru confirmă o dată în plus faptul că am ales calea corectă și că intențiile noastre sunt corecte, intențiile de a ne pune de adăpost de un astfel de pericol”, a spus reprezentantul Kremlinului.

El a amintit, de asemenea, de atacurile teroriste organizate de Kiev, inclusiv de cel în care a murit Daria Dughina.

Potrivit relatărilor anterioare ale presei, consilierul șefului Biroului președintelui Volodimir Zelenski, Mihail Podoliak, a declarat că autoritățile de la Kiev analizează posibilitatea lansării unor atacuri asupra Moscovei și a orașului Ekaterinburg.

Daria Dughina a fost ucisă la 20 august anul trecut într-un atentat cu mașină capcană pe autostrada Mojaiskoe, din raionul Odințovo, Regiunea Moscova. Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a declarat că în spatele acestui asasinat se află serviciile de securitate ale Kievului, cel care a dus la îndeplinire atacul fiind Natalia Vovk, cetățean ucrainean.  La 15 decembrie 2023, Dughina ar fi împlinit 30 de ani, menționează RIA Novosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875052