Hot News
Kremlinul, despre amenințările Kievului cu atacuri asupra orașelor rusești
25/01
Putin a declarat că Germania rămâne ocupată de SUA
26/01

Zaharova a explicat ce este cu schimbările de personal de la Kiev

Purtătoarea de cuvânt al MAE rus, Maria Zaharova/ Foto: Serviciul de presă al MAE Rus/ TASS

Comentând schimbările de personal de la Kiev, reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a declarat că ele sunt necesare pentru ca „gașca” să continue să îndeplinească ordinul venit din afară, dar că, pe ansamblu, caracaterul criminal al regimului nu se schimbă, relatează RIA Novosti.

Anterior, presa ucraineană a anunțat destituirea Procurorului Gneral adjunct al Ucrainei, Aleksei Simonenko, și au fost anunțate posibile demiteri și remanieri în interiorul Guvernului de la Kiev. În plus, Zelenski l-a destituit pe Kirill Timoșenko din funcția de adjunct al șefului Biroului său. Volodimir Zelenski a declarat că aceste remanieri vor continua în Ucraina.

„O asemenea adevărată redistribuire este o nouă redistribuire a ceea ce a rămas”, a declarat Zaharova la Radio Sputnik.

Ea a adăugat că, într-adevăr, este vorba de oameni cu o mentalitate absolut criminală, și a subliniat că „ei sunt cei care au creat, de-a lungul anilor, această situație extraordinară prin fărădeligile lor”.

„Acesta a fost ordinul pe care le-au primit, ei l-au îndeplinit, sunt niște slujbași angajați pentru a face o anumită muncă, murdară, groaznică, criminală, ilegală și sângeroasă. Iar acum au loc acele ajustări necesare pentru ca toată această bandă să continuă să ducă la îndeplinire acelui ordin”, a explicat ea.

„Și când aud aprecieri că în Ucraina are loc un scandal de corupție… Ce scandal de corupție? Un scandal de corupție poate fi acolo unde există o zonă de acțiune a legii, dar acolo unde, din păcate, legea lipsește sau este încălcată… apare o zonă a fărădelegii”, a explicat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875141