Hot News
MAE rus: Persecuțiile împotriva Bisericii Ortodoxe canonice a Ucrainei s-au intensificat
05/02
Titlul ”Mrs Universe”, câștigat pentru prima dată de o rusoaică
06/02

Arestovici a prezis neplăceri iminente pentru armata Ucrainei

Aleksei Arestovici/ Foto: RBC

Forțele Armate ale Ucrainei trebuie să se aștepte la probleme în următoarele câteva luni, a declarat Aleksei Arestovici, fostul consilier al Biroului lui Volodimir Zelenski, într-un interviu pe canalul său de YouTube, relatează RIA Novosti.

Potrivit acestuia, din cauza poziției mai puternice a Rusiei, armata Ucrainei nu va putea evita o „luptă sângeroasă”, care va aminti de situația din lunile mai-iunie ale anului trecut.

„Se pare că nu vom putea evita o serie de neplăceri. Prea mare este gruparea care se formează și care ne depășește atât numeric, după mobilizare, cât și ca armament, ca până acum”, a spus Arestovici.

După cum a susținut anterior fostul consilier al Biroului lui Zelenski, el deține informații potrivit cărora Kievul pierde șansa de a învinge pe câmpul de luptă, în timp ce autoritățile ucrainene au ratat nu doar șansa de a câștiga un conflict militar cu Rusia, dar și în planul politicii interne.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a definit obiectivul operațiunii speciale începută pe 24 februarie anul trecut, acela de a-i apăra pe oamenii care timp de opt ani au fost supuși de regimul de la Kiev la abuzuri și genocid. În acest scop, a spus el, s-a planificat demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, precum și aducerea în fața justiției a tuturor criminalilor de război responsabili de crimele sângeroase împotriva civililor din Donbass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875059