Hot News
Serviciul rus de Informații Externe: Țările NATO au livrat în Ucraina peste 1.170 de sisteme de apărare aeriană și 440 de tancuri
20/02
Rosteh a mărit producția de rachete hipersonice ”Kinjal”
21/02

Senatorul Kosaciov: Declarația CE despre ancheta lui Hersh privind Nord Stream pare o „încercare stângace și mizerabilă de a justifica soția lui Caesar”

Vicepreședintele Camerei Superioare a parlamentului rus, Konstantin Kosaciov/ Foto: Consiliul Federației al Parlamentului rus

Declarația Comisiei Europene referitoare la investigația jurnalistului Seymour Hersh, care a acuzat Statele Unite și Norvegia că au aruncat în aer cele două gazoducte Nord Stream, pare o „încercare stângace și mizerabilă de a-i găsi justificări soției lui Caesar”, a apreciat senatorul Konstantin Kosaciov, vicepreședintele Camerei Superioare a parlamentului rus.

În urmă cu ceva timp, reprezentantul serviciului de presă al CE, Andrea Masini, a declarat că instituția pentru care lucrează consideră concluziile investigației lui Hersh drept „speculații” și nu le va comenta.

„Nu va comenta, și cu asta basta. Totuși, pare doar o încercare stângace și mizerabilă de a-i găsi justificări soției lui Caezar care, prin definiție, nu poate să păcătuiască, nimic mai mult. Adică miei de Bruxelles. Și, prin urmare, sunt complici ”, se spune în comentariul senatorullui rus, postată pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Anterior, Kosaciov a apreciat, referindu-se la Conferința de Securitate de la München care și-a încheiat lucrările, că „va rămâne în istorie ca un moment cât se poate de rușinos” din cauza ”tăcerii mortale” despre ceea ce s-a întâmplat la gazoductele Nord Stream.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875085