Hot News
Senatorul Kosaciov: Declarația CE despre ancheta lui Hersh privind Nord Stream pare o „încercare stângace și mizerabilă de a justifica soția lui Caesar”
20/02
PIB-ul Rusiei a scăzut cu 2,1% în 2022
21/02

Rosteh a mărit producția de rachete hipersonice ”Kinjal”

Avionul de interceptare și vânătoare MiG-31K , echipat cu sistemul de rachete hipersonice ”Kinjal”/ Foto: RIA Novosti

„Rosteh a mărit ritmul de producție în serie a sistemelor de rachete hipersonice «Kinjal»”, a anunțat șeful corporației de stat, Serghei Cemezov, în cadrul emisiunii „Voennaia priiomka” a postului de televiziune „Zvezda”.

„Este pe flux de mult, doar că inițial nu era nevoie de o asemenea cantitate. De aceea acum creștem producția”, a spus el.

Cemezov a adăugat că Rosteh realizează un număr mare de produse pentru Ministerul Apărării.

„Volumele producției de produse militare au crescut semnificativ, iar în unele cazuri de peste 50 de ori”, a adăugat șeful corporației de stat, precizând că această mare creștere se referă în primul rând la muniții.

Potrivit dezvoltatorilor, racheta sistemului hipersonic „Kinjal” (Pumnal) depășește garantat toate sistemele existente de apărare antiaeriană și antirachetă, purtând pe distanțe de până la 2000 de kilometri focoase nucleare și convenționale. Această armă intră în echipamentul de luptă a avioanelor de interceptare și vânătoare MiG-31K (în imagine).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082