Hot News
Zaharova: În Ucraina, libertatea religioasă „a devenit ostatica bandiților”
15/03
Drona americană. Deputatul Dmitri Belik a comentat reacția SUA
16/03

Sobianin: în 10 ani, au fost efectuate cele mai dificile reparații la 10 poduri peste râul Moscova

Podul Bolșoi Moskvorețki/ Foto: VKontakte

În decurs de zece ani, un număr de zece poduri peste râul Moscova au fost supuse unor reparații capitale, a anunțat pe canalul său de pe rețeaua Telegram, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, informează Argumentî i faktî.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin/ Foto: kp.ru

Edilul Capitalei ruse a precizat că este vorba inclusiv de obiective care aparțin patrimoniului cultural al Federației Ruse de importanță regională – podurile Bolșoi Moskvorețki, Bolșoi Kamennîi, Stroghinski, Brateevski, Avtozavodskoi, Nagatinski și Șelepihinski.

„Multe nu au fost supuse niciodată unor lucrări de reparații – structurile lor au fost literalmente reconstruite din nou. În același timp, au fost păstrate toate elementele lor istorice”, a menționat Sobianin, adăugând că mai mult de jumătate dintre poduri au fost construite între 1937 și 1969.

Primarul Moscovei a mai subliniat că cele mai dificile lucrări pe arterele de transport cheie din centrul capitalei au fost efectuate în cel mai scurt timp posibil, fără ca traficul rutier să fie oprit.

Anterior, Serghei Sobianin a spus că în 2023, se vor demara lucrările de construcție la 10 ample obiective ale rețelei de drumuri și artere de cicrulație, care au termen de dare în exploatare în 2025-2026.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875100