Hot News
Aleksei Danilov: Regimul lui Zelenski se va prăbuși în cazul unei reglementări pașnice a conflictului
07/04
Din mass-media română: Din cauza stupidității politicii de sancțiuni a SUA, de-dolarizarea economiei mondiale a devenit un proces ireversibil
07/04

Putin, despre cruzimea regimului de la Kiev față de ucraineni

Foto: moscow-post.su

La unul dintre sectoare, Forțele Armate ale Ucrainei au lichidat 14 dintre propriii lor militari, care s-au predat, dar în același timp au avut de suferit și soldați ruși, a declarat președintele Vladimir Putin la o întâlnire cu liderul interimar al Republicii Donețk, Denis Pușilin.

Potrivit informațiilor președintelui, la unul dintre sectoare ale liniei frontului, 14 soldați ucraineni s-au predat, relatează TASS.

„Dar era deja seara târziu, iar ai noștri au rămas acolo cu ei, câțiva oameni. Nici măcar nu-i păzeau pentru ca dis de dimineață să-i scoasă din zona acțiunilor de luptă. Trei sute de obuze a tras inamicul asupra acelui loc! I-au lichidat pe toți militarii, ai noștri au murit și ei”, a spus Putin.

El a adăugat că Rusia are de-a face cu regimul de la Kiev, care este extrem de crud nu numai cu cetățenii ruși, ci și cu ai săi.

La întâlnirea cu Pușilin, Putin a trasat sarcina militarilor de a împiedica armata ucraineană să mai tragă asupra Donbassului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091