Hot News
„A rămas puțin”. La Kiev se vorbește despre o catastrofă din cauza greșelii lui Zelenski
14/04
Șoigu a anunțat o inspecție inopinată la Flota din Pacific
14/04

Jurnalistul Fox News Carlson: Președintele american Biden a încălcat legea intrând în război cu Rusia

Foto: apral.ru

Autoritățile de la Washington, reprezentate de Congresul și președintele Joe Biden, au încălcat legea intrând în confruntare deschisă cu Rusia, a declarat jurnalistul Fox News Tucker Carlson (în imagine), comentând scurgerea de materiale clasificate de la Pentagon, relatează Rossiiskaia gazeta.

Potrivit lui Carlson, autoritățile americane au devenit participanți direcți la conflictul împotriva Rusiei. El a menționat că „acest război nu a fost niciodată declarat oficial” și nu a fost convenit cu Congresul, ceea ce reprezintă o încălcare a legii SUA.

Jurnalistul a subliniat că autoritățile ucrainene pierd de fapt conflictul, întrucât apărarea antiaeriană ucraineană se află într-o stare de completă degradare. Carlson a remarcat că Casa Albă este foarte conștientă de acest lucru. În opinia sa, administrația Biden este în panică din această cauză, deoarece „minte publicul” de multă vreme.

Carlson a concluzionat că așa se comportă autoritățile americane și că a fi cinstit pentru ele este „singurul păcat adevărat”.

Anterior, s-a aflat că FBI l-a arestat în Massachusetts pe militarul Gărzii Naționale Aeriene, Jack Teixeira, în vârstă de 21 de ani, suspectat de implicare în scurgerea de documente clasificate ale Departamentului Apărării al SUA care dezvăluie secretele militare și dăunează relațiilor Washingtonului cu aliații cheie.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA frecvent a încălcat legile. După al Doilea Război Mondial circa 80% din războaiele de pe glob au fost provocate sau suținute de această țară. Să ne amintim cele din Coreea, Congo, Cuba, Vietnam, Iran, Irak, Nicaragua, Liban, Bosnia -Herțegovian, Kosov, Libia, Afganistan. Și-au băgat nasul acolo unde nu ar fi trebuit. Cine i-a luat la rost? Nimeni. Acum, cu Rusia, au dat-o în bară. Le-a pus frână Dumnezeu. A fost prea mult și a venit data scadenței când trebuie plătite toate nelegiuirile. Dacă vă uitați mai atent la cei din administrația Biden, veți observa că li s-au lungit nasurile, ca la Pinocchio. Asta din cauza minciunilor cu care amețesc publicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875083