Hot News
WP: Mai puțin de 10% din companiile occidentale au părăsit Rusia după ce a început operațiunea militară specială
17/04
Din comorile muzicii ruse. Dmitri Bortnianski. Cântecul heruvimilor Nr.7 (Audio)
17/04

Așa-zisul „primar ucrainean din Mariupol” s-a plâns că în oraș „până și patrioții Ucrainei” au trecut de partea Rusiei

Sediul Primăriei din Mariupol/ Foto: topwar.ru

Așa-zisul „primar ucrainean din Mariupol”, Vadim Boicenko, s-a plâns, într-un interviu publicat duminică, de faptul că mii de locuitori ai orașului Mariupol au trecut de partea Rusiei și susțin activ Federația Rusă. În primul rând, Boicenko deplânge faptul că printre cei care au trecut de partea Rusiei se află inclusiv „cei care întotdeauna au fost considerați patrioți ucraineni”, informează topwar.ru.

”Acolo, de partea Rusiei au trecut atât oameni obișnuiți, cât și conducători. Ba chiar oameni cu o poziție ucraineană categorică, cei care au fost profund patrioți ai Ucrainei, și-au schimbat acum poziția dintr-un motiv oarecare”, a spus pseudo-primarul din Mariupol, aflat acum departe de oraș.

În același timp, Boicenko a adăugat că de partea Rusiei nu au trecut adjuncții lui. Ei au părăsit Mariupolul, mergând pe un teritoriu aflat sub controlul Kievului, unde se află, de altfel, și Boicenko în persoană.

Același Boicenko a adăugat că printre misiunile care i-au fost încredințate de regimul de la Kiev se numără strângerea de informații despre foștii lui compatrioți pentru a-i denunța cu fapte. Pseudo-primarul din Mariupol susține că „fiecare persoană este înregistrată, după care datele sunt transferate într-o bază specială”.

Topwar.ru aminște că trupele rusești au eliberat Mariupolul anul trecut, zdrobind formațiunile armate ale unității neonaziste ”Azov” din oraș. Când luptătorii ”Azov” au încercat să se ascundă în subsolurile uzinelor ”Azovstal”, unul dintre capii grupării, Bilețki, a făcut declarații răsunătoare cum că ar fi alcătuit deja unități care „se îndreaptă spre Mariupol pentru a-l debloca”. A mințit.

3 Comments

  1. Carmen spune:

    S-au luminat și s-au dus în partea bună a baricadei.

  2. Negrea Vasile spune:

    Ce cauta americanii și NATO în Ucraina pământ rusesc?Doresc un al 3 lea razboi mondial…..?Rusia nu va putea fi cucerita niciodată…pentru că promoveaza ortodoxia și nu satanismul Ce nu se spune nouă și suntem mintiti permanent,e faptul că Rusia e cea mai inarmata țară de pe glob. Au și motive sa-si apere tara cu resursele ei cele mai mari. Războiul e pentru resursele pe care le deține Rusia…..nici într-un caz pentru apararea Ucrainei…..nu-i interesează Ucraina. Aceasta așa zis” țară „Ucraina va dispare….a fost pusa pe tava de Zelenski satanistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875062