Hot News
Din mass-media română: Trei țațe obraznice au încercat să intimideze Justiția din Rusia. S-au crezut în România!
19/04
Duma de Stat a adoptat o lege privind pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru înaltă trădare
19/04

Zaharova, despre discuția cu ambasadorii SUA, Marii Britanii și Canadei: A fost dură!

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova/ Foto: Izvestia

Discuția avută cu ambasadorii Statelor Unite, Marii Britanii și Canadei, convocați cu o zi înainte la Ministerul de Externe al Rusiei, s-a desfășurat într-o manieră dură, a declarat, miercuri, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova.

„Li s-a explicat totul, dar pe un ton dur, fără nicio <…> dorință de a atenua ceva, de a trece cumva cu vederea”, a spus diplomatul la postul de radioul Sputnik.

Ambasadorii Statelor Unite, Marii Britanii și Canadei au fost convocați la Ministerul de Externe al Rusiei pe 18 aprilie și acuzați de ingerință în treburile interne ale Rusiei, după ce și-au exprimat dezacordul în legătură cu verdictul instanței judecătorești dat în cazul publicistul Vladimir Kara-Murza.

Pe 17 aprilie, publicistul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare într-o colonie de detenție cu regim sever, el fiind acuzat de înaltă trădare, răspândirea de informații false despre Forțele Armate Ruse și conducerea unei organizații indezirabile. A fost amendat cu 400.000 de ruble și i s-a interzis să practice activități jurnalistice timp de șapte ani.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Foarte bine au procedat cei de la Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei. Poate că nu le-ar fi stricat și una după ceafă, să se trezească la realitate. Și îmi susțin părerea că trebuie expulzate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875053