Hot News
MAE rus, despre negocierile dintre Xi și Zelenski
27/04
La ONU, Serghei Lavrov a răspuns la principalele întrebări ale Occidentului: Obiectivele Rusiei, acordul nuclear și sfârșitul conflictului militar
27/04

Răspunsul Crimeii la declarația privind dreptul Kievului de a „distruge totul” în peninsulă

Crimeea, Mishor/ Foto: RIA Novosti

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și echipa lui trebuie să se aștepte la un al doilea Proces de la Nürnberg, a declarat șeful Comisiei pentru diplomație populară și relații interetnice din Parlamentul Crimeean, Iuri Ghempel, ca reacție la afirmația făcută de Mihail Podoliak privind ”dreptul juridic” al Kievului de a „distruge totul” în Crimeea, relatează RIA Novosti.

Anterior, consilierul șefului Biroului președintelui Ucrainei a declarat că autoritățile de la Kiev au ”dreptul juridic”de a „distruge tot” ce se află în Crimeea, pe teritoriul Republicilor Populare Donețk și Lugansk, precum și în regiunile Herson și Zaporojie. Podoliak a estimat, de asemenea, că Ucraina nu are nevoie să lansase atacuri asupra Moscovei.

„Sunt declarații criminale. Ele nu fac decât să întărească convingerea noastră de necesitatea ca operațiunea militară specială să fie dusă până la lichidarea completă a regimului criminal din Ucraina”, a declarat politicianul din Crimeea. Potrivit lui Ghempel, Podoliak și colegii săi nu ar trebui să uite ce soartă a avut conducerea Germaniei fasciste, care a atentat la teritoriul Uniunii Sovietice.

Duma de Stat, Camera Inferioară a Parlamentului rus, a reacționat și ea la declarația lui Podoliak. Deputatul Leonid Ivlev a răspuns cu proverbul „Dumnezeu nu dă coarne unei vaci vesele”, subliniind că declarația politicianului ucrainean a fost fascistă.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Kievul are dreptul de a distruge totul în Crimeea, Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie??? I-auzi. dar cine le-a dat acest ,,drept” criminal, poate SUA, Occidentul sau alte forțe necurate care îi conduc la dezastru? Asta înseamnă că se dau singuri de gol că și-au autodistrus regiunile sus-menționate și că ar urma Crimeea. Se pare că au luat-o razna de tot și trebuie urgent potoliți. (Rugați-l pe Patriarhul Chiril să-i stropească cu Agheasmă Mare, fiindcă sunt posedați!) Lupta pentru Crimeea este crucială pentru SUA și Occident. De ce? Pentru că vor să controleze mai mult Marea Neagră, cu toate avantajele care le-ar urma (controlul navigației în regiune, zăcăminte de gaze, etc). Că doar nu au interesul să vină în Crimeea ca să facă plajă! Din partea României nu au întâmpinat nici un refuz (că așa este politica noastră slugarnică), dar nu cred că Rusia va accepta așa ceva.
    Proverbul spus de deputatul Leonid Ivlev este foare bun. Am râs cu lacrimi.

  2. Dan spune:

    Neonaziștii ucraineni trebuiesc anihilați. Doar așa va fi pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091