Hot News
Deputatul Anatoli Vasserman: Atitudinea față de tragedia de la Odessa a arătat caracterul criminal al autorităților ucrainene
03/05
RT: Armata Ucrainei a dislocat mii de militari în Odessa pentru o provocare împotriva Transnistriei
04/05

Peskov, despre starea lui Putin în urma tentativei de atac asupra Kremlinului cu drone ucrainene (VIDEO)

Kremlinul de la Moscova/ Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a fost rănit în urma tentativei de atac asupra Kremlinului cu drone ucrainene, a anunțat, miercuri, șeful Serviciului de presă al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti.

„În urma actului terorist, președintele Federației Ruse nu a avut de suferit. Programul lui de lucru nu s-a schimbat, el continuă în regim normal”, a subliniat Kremlinul.

Despre încercarea celor două drone ucrainene de a lovi reședința lui Putin de la Kremlin s-a anunțat mai devreme, în cursul zilei de 3 mai. Atacul s-ar fi produs în noaptea de marți spre miercuri. Ambele drone au fost scoase din funcțiune în timp util cu ajutorul sistemelor de război electronic. În urma prăbușirii aparatelor și a împrăștierii fragmentelor, nimeni nu a fost rănit.

Kremlinul a calificat acțiunile regimului de la Kiev drept „un act terorist planificat și un atentat la viața președintelui Federației Ruse, efectuate în ajunul Zilei Victoriei, a Paradei de 9 mai, la care este așteptată prezența oaspeților străini.”

„Partea rusă își rezervă dreptul de a lua măsuri de răspuns acolo, unde și când consideră de cuviință”, a subliniat Kremlinul.

Video: Momentul atacului cu dronă ucraineană asupra Kremlinului. Videoclipul este publicat de TVC.

 

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De mult s-a întrecut măsura, dar acum este un act foarte îndrăzneț și sfidător la adresa Rusiei. Zelenski, nu te-ntinde că te rupi!
    Dumnezeu să-l păzească pe președintele Vladimir Putin de toate relele. Dumnezeu să ocrotească poporul rus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068