Hot News
„O victorie dăruită”: cucerirea redutei Grivița 1 de la Plevna din 30 august 1877 (II)
13/05
Le Figaro: Occidentul trebuie să se pregătească. Franța a dezvăluit ce a folosit Rusia împotriva Forțelor Armate ucrainene
14/05

Scott Ritter: În Ucraina s-a instaurat un regim nazist

Foto: RIA Novosti

De facto, în Ucraina s-a instaurat un regim nazist, care încurajează atacurile asupra locuitorilor pașnici din Donbass, a declarat ofițerul de informații în retragere al Infanteriei Marine a SUA, Scott Ritter, informează publicația Izvestia.

„Cred că americanii trebuie să înțeleagă că luptăm de partea băieților răi, pentru naziștii care comit crime îngrozitoare”, a spus Ritter pe blogul său de pe canalul YouTube U.S.Tour of Duty.

Ofițerul de informații a precizat că regimul de la Kiev aprobă ca atacurile să fie lansate asupra locurilor unde se află magazine și școli, ceea ce duce la numeroase victime printre populația civilă. El a atras, de asemenea, atenția că este vorba despre atacuri intenționate, deoarece Forțele Armate ale Ucrainei dispun nu doar de armament NATO, dar și de date furnizate de serviciile de informații americane.

Anterior, comentatorul militar Viktor Litovkin a declarat pentru Izvestia că, prin atacurile asupra Luganskului, partea ucraineană vrea să ucidă oameni și, astfel, să amplifice sentimentul de frică, aceasta fiind tactica regimului de la Kiev.

De două zile, Republica Populară Lugansk (LNR) este supusă unor atacuri din partea militarilor ucraineni. Astfel, pe 12 mai, armata ucraineană a lansat două rachete asupra teritoriului Luganskului.

A doua zi, armata ucraineană a lansat un alt atac asupra Luganskului cu rachete anglo-franceze Storm Shadow, al căror transfer către Kiev a fost confirmat, pe 11 mai, de Ministerul Apărării al Marii Britanii.

În același timp, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a subliniat pe 18 ianuarie, cu prilejul unei vizite efectuate la uzina Obuhov a concernului Almaz-Antey, că Federația Rusă are toate motivele să definească drept neonazist actualul regim de la Kiev.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Bine că măcar acum și-a dat seama că luptă de partea ,,băieților răi”. Așa, și? Fac ceva în privința asta? Recent, Germania a trimis Ucrainei cel mai mare ajutor militar al său, în valoare de 2, 7 miliarde euro: 30 tancuri Leopard 1, 15 tancuri Gepard, 200 drone de recunoaștere și patru sisteme antiaeriene Iris-T. Înarmarea Ucrainei continuă, deși acolo este un regim nazist. Se dorește răspândirea nazismului în Europa? Dacă Germania a făcut un asemenea cadou, înseamnă că mai are destul armament, că doar nu a rămas cu ,,garajul” gol. Este posibilă revenirea Germaniei la cea mai mare putere militară din lume, așa cum a fost în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial? Tot ce se poate. Mai urmează să-l reabiliteze pe Hitler! Să nu uităm că în cea de a doua jumătate a anilor ’30 liderii occidentali au preferat mai degrabă să-i facă pe plac lui Hitler, decât să încheie o alianță cu URSS, o orientare care și-a atins punctul culminant o dată cu Acordul de la Munchen (semnat de Marea Britanie și Franța cu Hitler). URSS a fost pur și simplu ignorată, a fost exclusă din politica marilor puteri europene. Apoi se știe ce s-a întâmplat. A fost nevoie ca Rusia să piardă milioane de soldați ca să scape Europa de nazism. Europa n-a meritat sacrificiul lor. Acum nazismul se întoarce sub ochii noștri, iar Sua și Occidentul încurajează acest lucru. Ați înnebunit?
    Au devenit publice câteva materiale care includ corespondența personală a lui Zelenski cu consilierii și comanda militară a Ucrainei. Planurile lui erau diabolice, incluzând și acțiuni pentru a distruge conducta petrolieră Druzhba. Mai jos am atașat site-ul de unde am preluat informația. În marele lui turneu de actor ratat, Zelenski a fost la Roma, Vatican, Berlin și Paris (luni se întâlnește cu Macron). A fost din nou la cerșit ajutoare militare, bani și susținere în continuarea conflictului. Le va primi, că de aceea e actor cu rolul bine învățat. Că nu vrea pace, este clar. I-a spus-o și Papei (am atașat mai jos sursa). Ceva trebuie făcut, nu știu ce, dar Zelenski și Occidentul au luat-o razna rău de tot. Și repet, trebuie să existe o neîncredere a Rusiei față de democrațiile occidentale pentru că au fost mereu nestatornice, parșive și profitoare. Ah, încă ceva: dacă se face o colectă pentru cumpărarea unui costum decent pentru Zelenski, mă ofer să donez și eu ceva din venitul meu modest. Nu de altceva, dar m-am săturat să-l văd în vizitele oficiale mereu cu tricou și pulovăr.

    https://flux24.ro/washington-post-dezvaluiri-din-discutiile-lui-zelenski-cu-nato-si-comandantii-sai-militari-distrugeti-conducta-care-duce-petrol-in-ungaria-si-alte-tari-occidentale/
    https://flux24.ro/zelenski-nu-vrea-ca-vaticanul-sa-faca-pace-in-ucraina/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875167