Hot News
Patrușev: Spre Europa se îndreaptă un nor radioactiv dinspre Ucraina
20/05
Sondaj VȚIOM: Nivelul de încredere a rușilor în Putin a depășit 80%
20/05

„La concursul imbecililor ar ocupa locul doi”. Putin a răspuns dușmanilor Rusiei

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a definit pe adversarii Rusiei drept ”imbecili” din cauza ideilor lor neocoloniale, informează RIA Novosti.

„În ceea ce-i privește pe dușmanii noștri, de care am pomenit deja, sunt oameni cu gândire neocolonială, niște imbecili de fapt, care nu înțeleg că tocmai această diversitate [etnică] ne face mai puternici. Și speră degeaba pe efectul de dragul căruia se străduiesc atât să-l obțină”, a spus liderul de la Kremlin la ședința Consiliului pentru Relații Interetnice care a avut loc la Piatigorsk, Caucazul de Nord (în imagine).

Șeful statului a subliniat că îndemnurile de a diviza Rusia în zeci de mici formațiuni statale au legătură cu interese egoiste. El a menționat că adversarii țării vor să supună teritoriul țării voinței lor, să îl exploateze și că nu au alte obiective.

„Ei bine, am spus deja că oamenii care sunt conduși de ideile lor neocoloniale sunt impecili, iar la concursul imbecililor ar ocupa locul doi. De ce locul al doilea? Păi tocmai pentru că sunt imbecili”, a subliniat șeful statului.

Președintele a adăugat că rușii obișnuiți știu că unitatea face țara puternică și invincibilă. Putin a subliniat că acum are loc consolidarea societății.

Președintele a adăugat, totodată, că împotriva Rusiei este îndreptat practic întreg arsenalul Occidentului, atacurile la adresa valorilor Rusiei nu încetează.

”Atacurile la adresa culturii și valorilor noastre spirituale nu încetează, continuă încercările de a băga zâzanie cu scopul divizării interetnice. Oponenții Rusiei organizează acțiuni de provocare în interiorul comunităților naționale și susțin necesitatea ”decolonizării” Rusiei. Adversarii noștri au decis că în multietnicitatea Rusiei există puncte vulnerabile și fac totul pentru a ne dezbina”, a spus Putin.

Vom reveni

3 Comments

  1. Carmen spune:

    Președintele Vladimir Putin este un domn că a folosit o expresie atât de blândă față de adversarii Rusiei. Eu aș fi folosit alte epitete pe care, din păcate, nu le pot scrie aici. Din cauză că sunt atât de idioți și au o gândire neocolonială ei nu au cum să priceapă mare lucru. Ei au o gândire comună, transmisă de la Washington, nu au dreptul să-și folosească propriul creier fiindcă îl supără pe ,,stăpân”.
    ,,Uniți vom rezista, divizați vom fi învinși”. (Esop) Rușii știu acest lucru. De la primii cneji medievali, la țari și până în prezent, toți au avut aceeași preocupare: unitatea. Pentru că doar unit un popor este puternic. Vladimir Putin este un patriot rus, care a salvat țara de la dezintegrare. A preluat-o într-un moment dificil al existenței ei și a înțeles că doar unită ea va rezista atâtor atacuri din partea dușmanilor. O țară imensă, cum este Rusia, trebuie ținută cu pumn de fier, cu inteligență și diplomație, altfel se destramă. Președintele Putin a dovedit că poate și va rămâne în istorie ca un mare luptător pentru păstrarea unității Rusiei.
    Multitudinea etniilor și a culturii fac din Rusia un popor aparte. Ele determină frumusețea și valoarea acestei țări. Dușmanii caută orice mijloace pentru a destrăma Rusia, mereu vor căuta ceva. Doar nebunii și invidioșii pot urî Rusia.

  2. Ion spune:

    Rusia este o tara mare si foarte bogata dar si mai important cu o populatie majoritar crestina, rusii fiind educati si cu foarte mult bun simt, ca si romanii de altfel. Acest lucru ne face indestructibili ca neam. Noua nu ne este rusine sa fim patroti.Oricat incearca ceea ce se numeste ,,occidentul civilizat,,sa ne schimbe comportamentul nu va reusi. Aceasta este o lectie de invatat . Noi trebuie sa intelegem sa nu ne fie rusine cu neamul nostru si cu locul in care ne-am nascut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874980