Hot News
Putin i-a felicitat pe militarii ruși pentru eliberarea orașului Artiomovsk
21/05
Expertul militar Alexandr Artamonov: Artiomovsk, cheia de intrare în marele bastion al armatei Ucrainei
22/05

Senatorul Pușkov: Mentalitatea Occidentului poate fi modificată doar dacă i se schimbă locul în lume

Senatorul rus, Aleksei Pușkov/ Foto: TASS

Occidentul poate scăpa de modul arogant de gândire doar dacă i se shimbă locul în lume, este de părere președintele Comisiei pentru politică informațională și cooperare cu mass-media din Consiliul Federației, Alexei Pușkov, relatează Rossiiskaia gazeta.

A fost reacția senatorului rus la declarația ambasadei Chinei în Marea Britanie privind inadmisibilitatea amestecului țărilor care fac parte din G7 în treburile interne ale Beijingului.

G7 nu va renunța să intervină în treburile altor țări și nu va renunța la mentalitatea Războiului Rece, a scris Pușkov pe canalul său de pe rețeaua Telegram. Potrivit spuselor sale, această mentalitate este inseparabilă de principala idee a G7, aceea de a conduce întreaga lume, de a impune altora voința sa și valorile sale, deseori pe calea războiului și a schimbării de regimuri.

Senatorul a subliniat că acest mod de gândire este parte integrantă a esenței țărilor occidentale. El poate fi schimbat doar odată cu schimbarea locului pe care îl ocupă și a rolului pe care Occidentul îl are în sistemul de coordonate mondiale și cu o schimbare profundă a Occidentului însuși, a precizat Pușkov.

Anterior, președintele rus Vladimir Putin a declarat că adversarii Rusiei vorbesc despre necesitatea de a împărți țara în zeci de părți mici și fac totul pentru a diviza popoarele care trăiesc pe teritoriul Federației Ruse. Liderul rus a subliniat că împotriva Rusiei este îndreptat, practic, întregul arsenal al Occidentului, atacurile lui asupra valorilor Rusei nu încetează.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Modul arogant de gândire al Occidentului nu poate fi schimbat. Gândirea Occidentului funcționează cu baterii americane, primite direct de la Washington. Doar când bateriile se descarcă, după o perioadă de buimăceală, s-ar putea să gândească logic. Dar nu e sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875163