Hot News
MAE rus, despre livrarea de arme Ucrainei de către Ankara
28/05
Cei care au distrus șalupele-dronă în timpul atacului asupra navei ”Ivan Hurs”, propuși spre decorare (VIDEO)
28/05

Putin a propus un cincinal de muncă antreprenorială constructivă în Rusia

Foto: presidentmedia.ru

Președintele Vladimir Putin a propus ca în Rusia să fie declarat un Cincinal de muncă antreprenorială constructivă în Rusia, informează publicația Vzgliad.

„Propun să discutăm astăzi altă inițiativă – să declarăm o perioadă de cinci ani de muncă antreprenorială constructivă în Rusia”, a spus șeful statului la o întâlnire cu membrii societății ”Delovaia Rossia” (în imagine).

Potrivit lui Putin, un astfel de cincinal trebuie „umplut nu cu evenimente oficiale sau cvasi-oficiale, protocolare, ci cu activități concrete, de fond”, relatează TASS.

În opinia președintelui, pe durata cincinalului trebuie lucrat la „îmbunătățirea climatul de afaceri și investițional”. „Se lucrează deja la asta, dar munca trebuie continuată”, a spus el.

Șeful statului consideră, de asemenea, că printre prioritățile Cincinalului de muncă antreprenorială constructivă trebuie incluse „creșterea eficienței și modernizarea sectoarelor economiei, a cadrelor și formării profesionale, noi formate de parteneriat public-private, cooperarea cu regiunile și municipalitățile”. „Așteptăm, de asemenea, propuneri substanțiale din partea societății ”Delovaia Rossia”, a Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor a Rusiei, a societății ”Opora Rossii” și a altor asociații de afaceri”, a asigurat Putin.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia va demonstra că poate să devină și mai puternică prin propriile forțe și resurse. Un plan bine alcătuit, oameni devotați și muncitori, toate acestea vor ajuta economia țării și va crește nivelul de trai al populației. Succes, Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093