Hot News
Ambasadorul Rusiei: Relațiile cu România sunt mai corecte decât cu alte țări NATO
06/06
19FortyFive: Rachetele modernizate pentru ”Solnțepek” au devenit arma mortală a lui Putin
07/06

Daniel Davis: Ucrainenii mor cu o falsa speranță de a învinge Rusia

Daniel Davis (dreapta)/ Foto: screenshot video

Ucrainenii își pierd viața cu falsa speranță că vor învinge Rusia, a declarat locotenent-colonelul în retragere al armatei americane, Daniel Davis, într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

„Îmi sângerează inima când văd cum, în acest conflict, ucrainenii continuă zi de zi să plătească cu viața și cu părți ale corpului lor. Sunt pur și simplu trist să văd cum continuă să le fie insuflată speranța că, în cele din urmă, vor putea învinge. Pentru ei, eu nu văd nici o cale militară spre victorie, conflictul nu poate decât să adauge noi victime. Este evident că militarii ruși învață și se vor transforma într-o forță militară și mai amenințătoare. Au mult mai mult potențial militar și resurse umane. Ucraina nu dispune de astfel de avantaje, așa că timpul nu lucrează în favoarea Ucrainei, ci în favoarea Rusiei, iar eu cred că acest lucru va avea o importanță decisivă”, a declarat ofițerul american.

Comentând încercările armatei ucrainene de a trece la ofensivă, Davis a subliniat că, fie și în cazul unor succese tactice ale Ucrainei, avantajul militar al Rusiei va duce în cele din urmă la distrugerea trupelor ucrainene.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ceea ce armata ucraineană numește ofensivă este, de fapt, inconștiență. Poporul ucrainean ar trebui să spună Statelor Unite, NATO și Occidentului că refuză să mai fie câmpul de luptă într-un război prin procură. Dar, mai ales, trebuie să-i spună lui Zelenski, cel care își sacrifică inutil propriul popor. SUA nu se va putea justifica niciodată pentru aceste crime săvârșite în interesul lor meschin, nici pentru cele din Ucraina, nici pentru cele din toate țările unde a fost implicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875155