Hot News
MAE rus: Kiev pregătește o nouă provocare de amploare
08/06
Uniunea Europeană promovează cursul „strângerii șurubului” în spațiul informațional
08/06

Robert Kennedy Jr: SUA au transformat Ucraina într-un „abator”

Foto: screenshot video

Acțiunile Statelor Unite au dus la moartea a sute de mii de ucraineni, a declarat candidatul democrat la președinția SUA, Robert Kennedy Jr. (în imagine) într-un interviu acordat jurnalistului Jordan Peterson, relatează RIA Novosti.

„Am transformat Ucraina într-un abator care a distrus viețile a 350.000 de tineri ucraineni. Ei mint despre câți oameni au murit. Ascund adevărul de noi. Pentagonul ascunde acest lucru de poporul american”, a spus el.

În opinia politicianului, Washingtonul a fost cel care a târât Kievul în conflictul împotriva Rusiei. Acum, a adăugat Kennedy Jr., această confruntarea este prezentată la Casa Albă „sub forma unei benzi desenate” pe care mulți americani au „înghițit-o deja”. Statele Unite au nevoie de toată această situație pentru a-și promova propriile obiective geopolitice, este convins candidatul la președinția SUA.

Kennedy, despre laboratoarele biologice SUA din Ucraina

În privința laboratoarelor biologice americane, care dezvoltă azi diverse tipuri de arme, nepotul celui de-al 35-lea președinte al SUA, spune că ele sunt împrăștiate în întreaga lume, ele sunt și în Ucraina.

„Dacă nu suntem în stare să purtăm negocieri cu adversarii noștri pe anumite chestiuni, precum (inteligența artificială), acum există amenințări existențiale – și nu este vorba doare despre AI, mai este și dezvoltarea armelor biologice”, a spus Kennedy într-o discuție purtată, de această dată, cu antreprenorul și miliardarul american Elon Musk, în cadrul evenimentului Twitter Spaces, care a fost difuzat pe rețeaua de socializare a patronului companiei Tesla.

„Laboratoarele noastre sunt împrăștiate în toată lumea: în Ucraina și așa mai departe, dezvoltând tot felul de arme biologice dezgustătoare”, a declarat candidatul la președinția americană.

RIA Novosti amintește că, în aprilie anul curent, Consiliul Federației, Camera Superioară a Legislativului rus, a aprobat în unanimitate raportul comisiei parlamentare de investigare a activității laboratoarelor biologice americane din Ucraina, documentul fiind susținut de Duma de Stat. Potrivit co-președintelui comisiei, vicepreședintele Camerei Superioare, Konstantin Kosaciov, pe teritoriul Ucrainei mai sunt cel puțin 30 de laboratoare biologice ale SUA. Senatorul a precizat că principalul beneficiar al unor astfel de cercetări a fost de fapt Pentagonul, ceea ce poate indica natura militară a dezvoltărilor biologice. Potrivit acestuia, amplasarea laboratoarelor biologice americane în Ucraina indică posibilele planuri ale americanilor de a-și folosi militarii împotriva Rusiei.

Ulterior, ambasadoarea SUA în Rusia, Lynn Tracy, a fost invitată la ședința Comisiei Dumei de Stat de investigare a faptele de imixtiune a statelor străine în afacerile interne ale Rusiei pentru a da explicații referitoare la activitățile laboratoarelor biologice americane din Ucraina. Ambasada americană a declinat invitația deputaților.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Aștept dezvăluirile lui despre distrugerea Hidrocentralei Kahovka. Cred că nu vor fi pe placul Americii, Occidentului și Ucrainei. Dar aștept mai mult părerea jurnalistului Seymour Herh, cel care a publicat adevărul despre sabotajul asupra conductelor Nord Stream.

  2. Mathias spune:

    Macelarii sunt din etnia lui Zelenski, cei care conduc in mod nelegitim un popor slav cu radacini adanci etnice, identitare si istorice cu poporul rus. Ori exact asta incearca sa distruga zelenski si cei din neamul lui, sa-i faca pe ucraineni sa-si piarda identitatea slava si sa devina ca frunza in bataia vantului sa fie distrusi iar cei ramasi inrobiti intereselor celor din neamul lui Zelenski..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064