Hot News
Astăzi, 12 iunie, se sărbătorește Ziua Rusiei
12/06
Putin, la o ceremonie de decorare, i-a felicitat pe ruși de Ziua Rusiei
12/06

Tancuri Leopard trofeu au fost aduse în spatele liniei frontului rus

Foto: rider-news.ru

Corespondentul de război Aleksandr Koț a anunțat că primele tancuri Leopard trofeu, dintre cele furnizate Forțelor Armate ale Ucrainei de către țările occidentale au ajuns în spatele liniei frontului rus, informează publicația Vzgliad.

Koț a scris pe canalul său de pe rețeaua Telegram că primele tancuri Leopard au fost „luate ca trofeu”. Potrivit corespondentului de război, constructorii, militarii și jurnaliștii ruși abia așteaptă să atingă cu mâinile mult-lăudatul tanc. În opinia lui, cel mai mult își doresc să vadă de aproape tancul german milioanele de ruși obișnuiți care luni de zile au citit cu îngrijorare fluxurile de știri.

”Putin, încetează distrugerea leoparzilor!”/ Colaj: bigdrum.livejournal.com

Koț a precizat că i-ar plăcea să vadă un tanc Leopard în Parcul Gorki din Moscova, în același loc unde, în timpul Marelui Război pentru  Apărarea Patriei a fost expusă tehnica de luptă germană distrusă. El a propus, de asemenea, ca tancul Leopard să fie plimbat pe Bulevardul Sadovoe Kolțo (Centura Sadovoie), cu o sesiune foto în fața Ambasadei SUA.

Vzgliad amintește că joi au apărut pe internet imagini cu tancuri germane Leopard distruse în timpul ofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei. O zi mai târziu, pe internet au apărut fotografii ale unor vehicule blindate NATO, inclusiv tancuri germane Leopard 2A6 și 2A4, distruse pe direcția Zaporojie. Sâmbătă, șeful companiei Rheinmetall, Armin Papperger, a recunoscut pierderea unor sisteme de armament germane în Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    La cât mai multe astfel de trofee! Ideea ca tancurile Leopard să fie plimbate pe Bulevardul Sadovoe Kolțo, cu o sesiune foto în fața Ambasadei SUA, este genială! Dar imaginea ar fi completă dacă de un tanc ar fi legat Zelenski.
    Iar a apărut la orizont Greta-trotineta? Unde a dispărut, cea care are grijă ca planeta să nu fie poluată? Că n-am văzut-o protestând la distrugerea gazoductelor Nord Stream, nici la catastrofa de la Hidrocentrala Kahovka, nici măcar la distrugerea Deltei Dunării. Este ,,programată” să vocifereze doar când îi dau voie stăpânii? Mai bine și-ar vedea de școală. Da, ce să spun, președintele Vladimir Putin este îngrijorat de afișul ei! Greta, o pupăză teleghidată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078