Hot News
La Sankt Petersburg au fost arborate solemn steaguri reprezentând trei epoci istorice
18/06
Agent american: Ce se va întâmpla după înfrângerea totală a Forțelor Armate ale Ucrainei
18/06

Peskov: Mergând în coada Statelor Unite, Germania „se împușcă în picior”

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov/ Foto: TASS

Germania, a cărei competitivitate economică s-a sprijinit pe gazul din Rusia, urmează politica Washingtonului, provocându-și, astfel, doar daune, a declarat secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, citat de Rossiiskaia gazeta.

„Din păcate se pare că Germania a decis, pe plan intern, să calce sârguincios pe urmele Statelor Unite, la fel ca întreaga Europă”, a spus el într-un interviu acordat programului ”Moscova. Kremlin. Putin”, un fragment din care a fost publicat de jurnalistul Pavel Zarubin.

În același timp, Peskov a remarcat că, îndeplinind toate indicațiile Washingtonului și încercând să fie „un membru exemplar al NATO”, Berlinul „se împușcă singur în picior”.

Privându-se de avantajele competitivității după ce a refuzat gazul rusesc, Germania s-ar putea confrunta cu consecințe negative pentru economia sa, a adăugat Peskov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Prin politica greșită a cancelarului Olaf Scholz, Germania nu se împușcă singură în picior, ci de-a dreptul se sinucide. Lumea asta e diferită, există și masochiști. E alegerea lor, nu trebuie compătimiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875103