Hot News
Putin a dezvăluit sursa de informații privind pierderile grele suferite de armata Ucrainei
20/06
Rusia investește masiv în construcția de nave
20/06

Narîșkin, despre planurile SUA și Marii Britanii de a-i înlocui pe ucrainenii „care sunt tot mai puțini”

Directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Serghei Narîșkin/ Foto: TASS

Washingtonul și Londra speră ca, atunci când ucrainenii se vor ”termina”, locul lor să fie ocupat de polonezi și germani, a declarat directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Serghei Narîșkin, într-un interviu acordat cotidianului Rossiiskaia gazeta.

Potrivit spuselor sale, logica Marii Britanii și a Statelor Unite este următoarea: „când ucrainenii, ca să spunem așa, se vor termina, în locul lor să vină polonezi, după care poate și germani”, relatează TASS.

El a subliniat că acest lucru este clar, inclusiv din materiale documentare. Vorbind despre Ucraina, Narîșkin a spus că Statele Unite și Marea Britanie sunt pregătite să transforme această țară într-o „gaură neagră” pentru a nu permite apropierea ei de Rusia.

„În optica elitei anglo-saxone, ucrainenii sunt „carne de tun”, pe care nu este păcat să o folosești pentru a salva viețile prețioase ale militarilor americani și britanici”, a spus șeful Serviciului de Informații Externe.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ucrainenii sunt aproape terminați. Ce șmecheri sunt americanii și englezii! Vor să ,,împrospăteze” militarii folosiți ca și ,,carne de tun” cu polonezi și probabil cu alți asemenea considerați ,,de mâna a doua” (români, bulgari, cehi, sloveni, etc.) Că mi-e imposibil să cred că germanii vor accepta acest sacrificiu. Aceste popoare care se cred superioare (de ex. americanii, englezii, germanii, francezii) sunt capabile să trimită la moarte fără nici o remușcare pe cei pe care-i consideră inferiori lor. La sfârșit își vor împărți prada. Doar naziștii procedau așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875135