Hot News
Scott Ritter: În Kramatorsk, armata rusă a lichidat consilieri militari americani
29/06
Ministerul rus al Apărării, despre pierderile Forțelor Armate ale Ucrainei la Kramatorsk
29/06

Lumea cuantică, la Moscova

Foto: Facebook

În perioada 9-14 iulie, la Moscova va avea loc Forumul Tehnologiilor Viitoare. Tema ediției din acest an: Calculul și comunicațiile. Lumea cuantică, anunță Ambasada Rusiei din București, pe pagina sa de Facebook.

Forumul este unul dintre cele mai prestigioase evenimente științifice și practice din domeniul tehnologiilor cuantice. Acesta reunește oameni de știință din cele mai importante universități și centre de cercetare din lume, experți și reprezentanți ai mediului de afaceri care lucrează la crearea și implementarea de soluții bazate pe tehnologii cuantice.

Evenimentul este conceput pentru a prezenta progresele de ultimă oră în dezvoltarea și punerea în aplicare a produselor comerciale. Forumul se desfășoară în cadrul Deceniului Științei și Tehnologiei în Rusia, declarată începând cu anul 2022 prin decretul Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

V.V. Putin: [Această platformă] va discuta anual domenii avansate de dezvoltare tehnologică. Companiile, regiunile, echipele de cercetare își vor prezenta progresele, vor face schimb de experiență în ceea ce privește punerea în practică a celor mai noi soluții. Vor fi discutate idei de perspectivă în domeniul informaticii și al transmiterii de date.

Citiți mai multe despre Forum: https://is.gd/snWVZI

Formular de înscriere: https://is.gd/TinQCB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078