Hot News
Zelenski va legaliza limba stăpânilor săi
30/06
Lavrov a explicat pentru ce Rusia luptă
01/07

Lavrov: Rebeliunea lui Prigojin, o peripeție

Foto: мче, чем передрягой" - ТРК m.tvzvezda.ru

Rusia nu este obligată să dea nimănui explicații în legătură cu tentativa de rebeliune, care mai mult decât o peripeție nu poate fi definită, a declarat ministrul de Externe, Serghei Lavrov (în imagine), citat de agenția RIA Novosti.

„Știți, noi nu suntem nimănui obligați să dăm explicații, să oferim nu știu ce asigurări, noi acționăm transparent, președintele a vorbit pe această temă, toate forțele politice din țara noastră au vorbit pe această temă. Dacă cineva din Occident are niște îndoieli, ei bine, asta este problema lor”, a declarat ministrul la o conferință de presă, întrebat fiind de un jurnalist occidental dacă situația din Rusia este stabilă în contextul recentei tentative de rebeliune „Din orice peripeție, iar asta mai mult de peripeție nu poate fi calificată, Rusia a ieșit întotdeauna mai întărită, mai puternică”, a adăugat Lavrov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Domnul Serghei Lavrov are, ca întotdeauna replicile potrivite pentru toată lumea. Această întâmplare cu Prigojin privește doar pe Rusia. Cei din exterior, care speculează tot felul de scenarii, sunt liberi s-o facă. Au și ei acum o ocupație, că altfel s-ar plictisi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078