Hot News
Lui Zelenski i s-a amintit de promisiunea făcută: Neutralitatea Ucrainei și încetarea conflictului
04/07
Corneliu Vlad: Orizont îndepărtat pentru soluționarea politică a crizei ucrainene
04/07

Ministerul Apărării: A fost zădărnicită tentativa Kievului de a ataca Novaia Moskva cu drone

Foto: mosregtoday.ru

Cu ajutorul forțelor de apărare antiaeriană și de război electronic a fost dejucată tentativa Kievului de a ataca cu cinci drone obiective din cartierul Novaia Moskva și regiunea Moscovei, a anunțat Ministerul Apărării al Rusiei.

„A fost zădărnicită tentativa regimului de la Kiev de a comite un atac terorist cu cinci drone împotriva unor instalații din regiunea Moscovei și din Novaia Moskva”, a declarat Ministerul Apărării într-un mesaj postat pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Potrivit precizărilor oferite de același minister, patru drone ucrainene au fost distruse de forțele de apărare aeriană pe teritoriul cartierului Novaia Moskva (sud-estul capitalei – n.r.), în timp ce o altă dronă a fost suprimată de mijloacele specifice războiului electronic și s-a prăbușit în districtul Odințovo din regiunea Moscova.

Nu s-au înregistrat victime sau pagube, a precizat Ministerul Apărării.

Anterior, s-a raportat că patru drone au fost doborâte pe teritoriul cartierului Novaia Moskva, o altă dronă de tip avion căzând în apropiere de Kubinka, în regiunea Moscova.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Aceste drone nici n-ar fi trebuit lăsate să treacă granița Rusiei, nu să ajungă în regiunea Moscovei!

  2. alex spune:

    La fasciștii hoholoi ucrainieni le ajunge cuțitul la os și gheara la beregata,văd că ofensiva lor în sfârșit a fost oprită definitiv,chiar se recunoaște pe canalele media că rușii inainteaza.Ucrainienii abia acum își dau seama că la atac nu e ca la apărare când stai la umbra himars-urilor.Rusii nu vor fi de acord sa înghețe conflictul ci prudent vor presa și ei.Vom vedea pe viitor cat e dispus Nato să pluseze și care opțiune va alege din cele ramase(le-am enumerat in alte comentarii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048