Hot News
Putin: Poporul rus este mai unit ca niciodată
04/07
MAE rus: Nu există niciun motiv pentru prelungirea acordului cerealier după 17 iulie
05/07

MAE rus, despre complicii Ucrainei în atacul cu drone asupra Moscovei

Cladirea principală a MAE rus din Piața Smolenskaia, Moscova/ Foto: news.myseldon.com

Atacurile cu drone lansate de regimul de la Kiev asupra Capitalei Rusiei și a regiunii Moscova, nu puteau fi puse în aplicare fără ajutorul Washingtonului și al complicilor săi, a declarat Ministerul de Externe al Rusiei, informează publicația Vzgliad.

Teritoriul ucrainean continuă să fie pompat cu armament, inclusiv cu drone, se desfășoară instruirea piloților pentru aceste tipuri de aparate de zbor fără pilot, a precizat MAE rus, într-un comunicat preluat de agenția TASS.

Pentru efectuarea acestor atacuri sunt folosite, de asemenea, imagini cu suprafața terestră obținute cu ajutorul sateliților civili și militari. Astfel de atacuri fac din Statele Unite și din sateliții lor complici în pregătirea și executarea de către Kiev a atacurilor teroriste.

Vzgliad menționează că, în dimineața zilei de 4 iulie, patru drone au fost doborâte la Moscova, iar o altă dronă de tip avion a fost s-a prăbușit în apropiere de Kubinka, din Regiunea Moscovei, raionul Odințovo. Ulterior, Ministerul Apărării a anunțat că a fost zădărnicită această  încercare a Kievului de a ataca Moskva cu drone.

2 Comments

  1. alex spune:

    Normal,nimic putred pe planeta nu se realizează fara ajutorul SUA,și nu sunt ironic.Hidra domnește!

  2. Carmen spune:

    Este clar că fără ajutorul primit de la Washington cei de la Kiev nu puteau face nimic. Mereu se spune că dacă cineva aruncă în tine cu o piatră (sau o dronă!), tu să arunci cu o floare. Aș adăuga că dacă floarea pe care vrei s-o arunci este într-un ghiveci… asta e, se mai întâmplă! Iar ,,ghiveciul” să fie mai mărișor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091