Hot News
General rus explică de ce este inutilă ofensiva ucraineană
04/07
MAE rus, despre complicii Ucrainei în atacul cu drone asupra Moscovei
05/07

Putin: Poporul rus este mai unit ca niciodată

Foto: geopolitika.ru

Liderul rus Vladimir Putin (în imagine) a luat cuvântul la summitul Consiliului șefilor de stat din cadrul Organizației de Cooperare de la Shanghai (OCS), ce și-a desfășurat lucrările în India, în format online, transmite TASS.

„În situația actuală, țara noastră continuă să se dezvolte în mod sustenabil. Poporul rus este mai unit ca niciodată. Cercurile politice rusești și întreaga societate au demonstrat în mod clar solidaritate și înaltă responsabilitate față de soarta patriei, făcând front comun împotriva tentativei de rebeliune armată”, a spus șeful statului.

El a exprimat, de asemenea, recunoștința liderilor țărilor SCO, care au susținut acțiunile conducerii ruse pe parcursul acestor evenimente. „Aș dori să profit de ocazie pentru a mulțumi colegilor mei din țările Organizației de Cooperare de la Shanghai, care și-au exprimat sprijinul pentru acțiunile conducerii ruse de a proteja ordinea constituțională, viața și securitatea cetățenilor. Apreciem foarte mult acest lucru. Noi intenționăm să aprofundăm și pe mai departe legăturile cu membrii Organizației de Cooperare de la Shanghai. Iar aceste legături devin tot mai puternice și pe mai multe planuri”, a apreciat Putin.

Președintele rus a declarat că, împotriva Rusiei, se duce un război hibrid, dar țara rezistă și va rezista cu siguranță presiunilor și sancțiunilor externe.

„De fapt, acum se duce un război hibrid împotriva noastră, sunt folosite sancțiuni anti-ruse ilegitime de o amploare fără precedent. Aș dori să subliniez că Rusia rezistă și va rezista cu siguranță presiunii, sancțiunilor și provocărilor externe”, a menționat șeful statului la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai.El a adăugat că de multă vreme, în vecinătatea granițelor ruse, forțele externe au pus în practică un proiect menit să facă din Ucraina „un stat practic ostil, o anti-Rusia”. „De opt ani au pompat arme în Ucraina, au tolerat agresiunea împotriva populației civile din Donbass și i-au încurajat în fel și chip pentru a implanta ideologia neonazistă. Iar toate acestea, pentru a pune în pericol securitatea Rusiei, pentru a descuraja dezvoltarea țării noastre”, a arătat Putin.

De asemenea, în timpul summitului din 4 iulie 2023, șeful statului a declarat că peste 80% din tranzacțiile comerciale dintre Rusia și China se efectuează în ruble și yuani.

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cei care vor distrugerea Rusiei mereu se vor lovi de un zid, care este poporul rus mai unit ca niciodată. Au subestimat Rusia, au subestimat poporul rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068