Hot News
Corupția continuă să „înflorească” în Ucraina pe timp de război. Se fură ajutoare și bunuri militare, se vând arme și muniții
16/07
James Rickards: Putin are în mânecă un atu fatal pentru Occident
16/07

Medvedev: Johnson, să fie internat la psihiatrie după ce a îndemnat ca Ucraina să fie primită în NATO

Foto: lyubimiigorod.ru

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a propus ca fostul premier al Marii Britanii, Boris Johnson (în imagine), să fie internat într-o clinică de psihiatrie. O reacție motivată de îndemnul lansat de fostul șef al Executivului britanic de a primi Ucraina în NATO ”fără nici o condiție”, informează Rossiiskaia gazeta.

Potrivit lui Medvedev, Johnson însuși ar trebui internat ”fără nici o condiție” într-un spital pentru persoane cu boli mintale”.

„Acolo, printre ai lui, el va putea să se dea drep tipul dur care cere declanșarea celui de-al treilea război mondial”, a scris vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Într-un recent articol publicat în cotidianul Daily Mail, Boris Johnson a afirmat că Ucraina și-a demonstrat disponibilitatea de a adera la NATO și a cerut să i se stabilească un calendar de aderare și să-i acorde calitatea de membru al alianței „imediat ce va fi obținută victoria”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Boris Johnson este un mare susținător al Ucrainei, anul trecut fiind înlăturat din funcția de premier după o serie de scandaluri. Acuză NATO că ignoră lecțiile istoriei și că a irosit șansa de a trimite ,,mesajul corect” președintelui Vladimir Putin. Aș plânge, dar nu pot de râs! Că de-aia nu mai poate Vladimir Putin de acel ,,mesaj”. Acelaș individ nepieptănat din imagine a declarat în Daily Mail că nici o țară nu a făcut ,,mai mult sau nu a încercat mai mult decât Ucraina să demonstreze că e aptă să devină membră a NATO.” Delirează? Prin ce a demonstrat Ucraina? Să ne explice și nouă. Sunt de acord cu recomandarea domnului Medvedev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875079