Hot News
Medvedev: Johnson, să fie internat la psihiatrie după ce a îndemnat ca Ucraina să fie primită în NATO
16/07
De ce NATO desfășoară 300.000 de soldați la granițele Rusiei
16/07

James Rickards: Putin are în mânecă un atu fatal pentru Occident

Foto: TASS/ DPA

Fostul consilier al CIA, James Rickards, a declarat că atuul din mâneca președintelui rus Vladimir Putin va fi viitoarea iarnă din 2024, care ar putea provoca o gravă recesiune în Occident, informează Lenta.ru.

Într-un articol pentru The Daily Reckoning, Rickards a amintit că iarna care a trecut a fost destul de blândă în multe țări europene, dar UE oricum luptă să facă față aprovizionării cu energie. În opinia autorului, anul viitor vremea ar putea fi mai aspră, iar Rusia „mai nemiloasă” când se va pune problema sistării efective a livrărilor de gaze naturale.

Fostul consilier al CIA a mai subliniat că sancțiunile împotriva Rusiei au avut efect opus și au adus mai multe daune economiei Statelor Unite decât Federației Ruse. Potrivit lui Rickards, situația care s-a creat ar putea antrena o creștere a prețurilor și o recesiune în Occident.

Anterior, activistul american pentru drepturile omului, Ajamu Baraka, a declarat că președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a distrus țara pentru că a făcut jocul Occidentului și nu a urmat sfaturile liderului rus, Vladimir Putin.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cine nu cunoaște istoria, riște să o repete! Dacă n-au învățat de la înfrângerea armatei lui Napoleon și de la cea a armatei naziste de la Stalingrad, înseamnă că merită ca iernile viitoare să fie geroase. Rusia nu va muri niciodată de frig sau de foame, dar nu acelaș lucru pot să-l spun despre Occident. Rusia produce cereale din belșug (pâinea e asigurată!), iar gaze naturale și lemne sunt suficiente pentru întreaga populație. Atuu-rile din mâneca președintelui Vladimir Putin sunt mai multe. E timpul să le folosească pe toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875053