Hot News
Occidentul a pierdut bătălia pentru Serbia
17/08
Publicația ”Mysl Polska” scrie despre iminenta înfrângere a Ucrainei
17/08

Ministerul Apărării: SUA se pregătesc pentru o nouă pandemie prin căutarea unor mutații ale virusurilor

Foto: AP

Statele Unite au început să se pregătească pentru o nouă pandemie prin căutarea unor noi mutații ale virusurilor, a anunțat Ministerul Apărării al Rusiei la o conferință de presă dedicată activității biologico-militare ale SUA, informează cotidianul Izvestia.

„Statele Unite <…> au început să se pregătească pentru o nouă pandemie prin identificarea unor mutații ale virusurilor. Nu excludem posibilitatea utilizării de către Statele Unite, în scopuri ofensive, a așa-ziselor tehnologii defensive, dar și cu scopul de a obține controlul global prin crearea unor situații de criză de natură biologică”, se arată în comunicatul ministerului mai sus menționat.

În document se subliniază faptul că activitățile biologice militare ale SUA continuă să reprezinte o amenințare pentru securitatea a numeroase țări ale lumii.

Se precizează că proiectele Pentagonului au în primul rând menirea de a studia eventuali agenți ai armelor biologice, și anume agenții patogeni ai antraxului, tularemiei, coronavirusurilor, precum și ai gripei aviare patogene și ai pestei porcine africane.

În același timp, Ministerul Apărării a atras atenția asupra faptului că, aproape întotdeauna, agenții patogeni studiați de Pentagon dobândesc, ulterior, dimensiune pandemică, spre avantajul în special al companiilor farmaceutice americane.

Drept exemplu, ministerul rus al Apărării a amintit că, pe 18 octombrie 2019, cu două luni înainte de primele informații oficiale despre apariția unei noi infecții cu coronavirus în China, la New York s-au desfășurat exercițiile Event 201. Pe parcursul acestora, au fost exersate acțiuni în condițiile unei epidemii provocate de a un coronavirus necunoscut anterior și al cărui purtător erau, conform legendei, liliecii.

„Dezvoltarea pandemiei exact după acest scenariu <…> ridică întrebări legate de un posibil caracter deliberat al COVID-19 și de implicarea Statelor Unite în acest incident”, a menționat Ministerul Apărării.

În aprilie, general-locotenentul Igor Kirillov, șeful Trupelor de protecție împotriva radiațiilor, chimice și biologice (RCBZ) ale Forțelor Armate Ruse, a declarat că, în zona laboratoarelor biologice aflate sub controlul SUA, există riscul răspândirii unor agenți patogeni periculoși. El a subliniat implicarea laboratoarelor biologice americane în răspândirea COVID-19. Departamentul de Energie al SUA a fost cel care a publicat o declarație conform căreia virusul a fost creat în laborator, a spus Kirillov.

El și-a exprimat, de asemenea, suspiciunea că cineva contribuie în mod intenționat la „întărirea” proprietăților patogene ale virusului”, alimentând astfel pandemia, fără a o lăsa să se termine.

Anterior, la sfârșitul lunii ianuarie, Kirillov a spus că, din 2015, Statele Unite lucrează la studierea modalităților de transmitere a coronavirusului de la animale la oameni, precum și la întărirea proprietăților patogene ale agentului patogen COVID-19.

Un focar de afecțiuni COVID-19, provocate de virusul SARS-CoV-2, a apărut la Wuhan, în China, la sfârșitul lunii decembrie 2019, după care virusul a început să se răspândească în alte țări. Pe 11 martie 2020, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a catalogat răspândirea coronavirusului în lume drept pandemie.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Acești descreierați au ca scop reducerea populației și propria lor îmbogățire. Săptămâna aceasta s-a aflat că un laborator secret britanic din Wiltshire produce noi variante de Covid și lucrează la un vaccin pentru boala X, cu intenția de a opri următoarea pandemie. Boala X a fost inventată în 2018 de OMS. Anthony Fauci nu e străin de aceasta. Covid, boala X și toate care vor urma, fac parte din planul lor malefic. Este vorba de lăcomie, de foarte mulți bani. Lângă aceste pandemii bine regizate stau grămezi uriașe de bani. Mai nou, dementul de Klaus Schwab vrea să vaccineze întreaga omenire. Acestor oameni le-a făcut cineva vreun control psihiatric sau sunt complet demonizați? Este știut faptul că producerea unui vaccin împotriva coronavirușilor este imposibilă, deoarece aceștia suferă în permanență mutații. Ceea ce au comercializat ei și l-au denumit ,,vaccin” este cu totul altceva și a fost întrebuințat nu pentru însănătoșirea oamenilor, ci cu alte scopuri. Cei care nu-și pun întrebări în legătură cu această afacere bănoasă, probabil că sunt periculos de anesteziați, de neinformați sau prea speriați pentru a gîndi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078