Hot News
Rusia a iscat un conflict între șefii militari ucraineni
18/08
Bild: Rusia, Turcia și Qatar pregătesc un nou acord cerealier
19/08

MAE rus i-a îndemnat pe militarii armatei ucrainene să întoarcă armele împotriva autorităților de la Kiev

Cladirea principală a MAE rus din Piața Smolenskaia, Moscova/ Foto: novosti-donbassa.ru

Ministerul de Externe al Rusiei a adresat militarilor Forțelor Armate ale Ucrainei îndemnul de a întoarce armele împotriva autorităților de la Kiev, se arată în comentariul reprezentantei oficiale a MAE rus, Maria Zaharova, privind criza ucraineană și publicat pe site-ul instituției, scrie Gazeta.ru.

„Îi îndemnăm cu tărie pe militarii ucraineni, care – suntem convinși – înțeleg întreaga chintesență criminală a juntei de bandiți care le-a acaparat țara, să întoarcă armele împotriva ei sau să capituleze în fața trupelor noastre”, a declarat diplomatul.

Potrivit spuselor sale, în astfel de cazuri este garantat tuturor „un tratament uman onorabil”.

Săptămâna aceasta, jurnalistul Seymour Hersh, laureat al premiului Pulitzer, a declarat că Agenția Centrală de Informații (CIA) a SUA l-a avertizat pe secretarul de stat al SUA, Anthony Blinken, în legătură cu un potențial eșec al contraofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei.

În iulie, editorialistul Andrew Kramer, de la The New York Times, a scris în articolul său că moralul militarilor armatei Ucrainei a scăzut.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ministerul de externe al Rusiei le-a dat un sfat bun. Măcar acum, comandanții Forțelor Armate ale Ucrainei să realizeze capcana fără ieșire în care i-au băgat Occidentul. Le-au vândut speranțe și iluzii false, au profitat cu cinism de clasa politică ucraineană lipsită de orice experiență în conducerea unui stat. Au murit mii de soldați ucraineni într-un conflict pe care nu l-ar fi putut câștiga niciodată. Capitularea necondiționată ar fi cea mai bună soluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875057