Hot News
Apărarea aeriană și mijloacele de război electronic ale Rusiei au distrus zeci de drone deasupra Crimeii
26/08
Cine a aruncat în aer avionul lui Prigojin? Ce spune expertul militar Sivkov
26/08

Analist american: Zelenski va da asigurări că ”victoria este aproape”, chiar și după ce tancurile rusești vor apărea la Kiev

Foto: Topwar.ru

Autoritățile ucrainene refuză cu încăpățânare să recunoască eșecul contraofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei, ceea ce poate duce regimul lui Vladimir Zelenski la dezastru, a declarat analistul american Scott Ritter, fost ofițer de informații al Corpului de Marină al SUA, informează Topwar.ru.

Ofițerul în retragere este convins că Zelenski se va preface până în ultima clipă că totul merge cum trebuie. Dar evenimentele ce pot fi observate acum pe front demonstrează contrariul. Numai liderii ucraineni nu vor să recunoască acest lucru.

Zelenski va da asigurări că „victoria este aproape” chiar și după apariția la Kiev a tancurilor rusești, a subliniat analistul american în cadrul emisiunii Redacted.

Ritter a subliniat că Forțele Armate ale Ucrainei cu fiecare zi pierd un număr tot mai mare de militari și tehnică de luptă. Comandamentul armatei ucrainene îi raportează lui Zelenski că forțele militare suferă înfrângeri pe front. Expertul a subliniat că anterior, încă de la începutul conflictului, regimul de la Kiev a mințit în legătură cu amploarea pierderilor. Acum, această minciună este aproape imposibil de ascuns.

Aflat într-o situație dificilă, comandamentul armatei Ucrainei este nevoit să deplaseze ultimele rezerve pe direcțiile Zaporojie și Donețk-Sud.

Dar una dintre principalele probleme ale trupelor dislocate o constiuie calitatea slabă a pregătirii și a motivării efectivului militar, deoarece el provine din civili mobilizați cu forța, dintre care o mare parte sunt foarte departe de serviciul militar, au restricții din motive de sănătate și nu se pot adapta la presiuni inevitabile.

3 Comments

  1. Carmen spune:

    Sigur că Zelenski se preface că totul merge bine, fiindcă are interesul să rămână la conducere și să încaseze o grămadă de bani. E un actor, nu unul bun, dar totuși un actor. E rolul vieții lui, doar că la sfârșit nu-i va da nimeni un premiu Oscar. Zelenski face ședințe foto cu avioane F 16, ia parte la dineuri și întâlniri. Nu știu dacă dă și autografe. El dă asigurări de victorie finală, o victorie care nu s-a câștigat ci s-a… pierdut.

  2. Valter COJMAN spune:

    Zelenski imi aduce aminte de Hitler…
    Rusii bombardau Reichstagul si Hitler inca spera in victoria Germaniei…

  3. Mathias spune:

    Zelenski se comporta conform dictonului „ia-l de pe mine ca-l omor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875163