Hot News
Lukașenko: Putin nu este implicat în prăbușirea avionului lui Prigojin
26/08
Analist american: Zelenski va da asigurări că ”victoria este aproape”, chiar și după ce tancurile rusești vor apărea la Kiev
26/08

Apărarea aeriană și mijloacele de război electronic ale Rusiei au distrus zeci de drone deasupra Crimeii

Foto: NASA/ Wikipedia

A fost zădărnicită încercarea regimului de la Kiev de a lansa atacuri teroriste cu ajutorul dronelor, deasupra Crimeii fiind distruse și suprimate 42 de aparate de zbor fără pilot, a anunțat Ministerul rus al Apărării, citat de publicația Vzgliad.

Ministerul Apărării a anunțat, pe rețeaua Telegram, că sistemele rusești de apărare aeriană au detectat 42 de aparate de zbor fără pilot. Nouă drone au fost distruse de mijloacele de apărare aeriană. Restul de 33 au fost suprimate cu mijloace spefice războiului electronic și s-au prăbușit fără a-și atinge țintele.

Guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojjaev, a anunțat că mai multe drone au mai fost distruse deasupra Mării Negre, nu departe de Capul Hersones.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    No, ce să facă și ucrainenii ăștia? Luptă cu drone, că altfel nu știu și nu pot. Până nu învață bine limba engleză (cursurile vor începe abia în septembrie) și nu se antrenează ca lumea (antrenamentele vor începe în octombrie la baza Morris din Tucson, Arizona), ei nu pot pilota un avion F 16. Câțiva piloți (8) au început instruirea în Danemarca, iar alt centru va fi instalat în România (fix asta ne mai lipsea). Până vor termina ei toate instructajele și antrenamentele sunt șanse ca avioanele să ruginească sau să fie depășite din punct de vedere tehnic. Dar, vor rămâne cu… limba engleză. Între timp, elevii din Rusia vor învăța la școală să manevreze drone. În ,,războiul dronelor” elevii din Rusia îi vor învinge pe soldații din Ucraina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874994