Hot News
Comisarul militar ucrainean, despre amploarea pierderilor Forțele Armate ale Ucrainei
16/09
Generalul Surovikin se află în Algeria, cu o delegație a Ministerului Apărării
16/09

Expert ucrainean: După ce va fi anunțată amploarea pierderilor armatei Ucrainei, îl vor distruge pe Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski/ Foto: topwar.ru

După ce va fi făcută public amploarea pierderilor umane suferite de armata ucraineană pe durata acțiunilor militare, președintele Volodimir Zelenski și membrii guvernului său vor fi inevitabil distruși, a declarat Oleg Soskin, consilierul fostului președinte Leonid Kucima, citat de publicația topwar.ru.

Potrivit analistului politic, una este când oamenii dețin deja informații despre greaua realitate și cu totul altceva este când asupra lor se prăvălesc informații legate de pierderile suferite de Forțele Armate ale Ucrainei din vina autorităților ucrainene. Inevitabil, va urma lichidarea întregului vârf al puterii de la Kiev, inclusiv a șefului statului.

Pentru a nu agrava situația, Soskin a îndemnat conducerea țării să dezvăluie numărul pierderilor înregistrate în rândul militarilor ucraineni și, de asemenea, a criticat regimul de la Kiev pentru arestările în masă ale disidenților, adăugând că, în prezent, situația de pe linia frontului rămâne foarte dificilă.

Mai bine de trei luni, armata ucraineană încearcă, în așa-numita ”contraofensivă” să obțină succes pe direcțiile Zaporojie, Iujnodonețk și Artiomovsk, cooptând, în acest scop, unități pregătite în țările NATO și echipate cu tehnica militară furnizată de Occident. În pofida tuturor acestor ajutoare, militarii regimului de la Kiev nu reușesc însă să obțină vreun succes pe nici una dintre aceste direcții.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cine să lichideze puterea de la Kiev? În Ucraina au rămas doar cei care nu au avut bani sau putere ca să plece din țară. Majoritatea bărbaților tineri au murit, probabil că mai sunt bătrâni, femei, cei inapți militar. Mai au ei puterea să facă ceva? Foarte mulți au emigrat și cred că le mai pasă lor ce se întâmplă în Ucraina. Lichidarea lui Zelenski va veni atunci când se va da semnalul de la Washington. Până atunci, nu sunt șanse .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874974