Hot News
Zaharova: Minciunile lui Blinken despre Babi Iar sunt cinice
01/10
„Vor fi mai multe regiuni noi în Rusia”: Medvedev, despre sfârșitul operațiunii speciale
01/10

Vicepreședintele Dumei de Stat a îndemnat la readucerea regiunilor Odessa și Harkov în componența Rusiei

Piotr Tolstoi, vicepreședintele Dumei de Stat/ Foto: RIA Novosti

Pe lângă Republicilor Donețk și Lugansk, Rusia trebuie să readucă în componența ei și celelalte pământurile ale sale – regiunile Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk și Harkov, este de părere vicepreședintele Dumei de Stat, Piotr Tolstoi, relatează RIA Novosti.

„Rusia trebuie să readucă și celelalte dintre pământurilor sale: regiunile Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk, Harkov – toate teritoriile unde locuiesc rușii noștri, care au fost trădați și abandonați în urmă cu 30 de ani, când a fost inventată Ucraina independentă, scuipându-se pe interesele locuitorilor acestor regiuni. Mai bine mai târziu decât nicodată, dar vom repara acest lucru”, a scris politicianul pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Pe 30 septembrie este marcată aniversarea reunificării cu Rusia a Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DNR și LNR), a regiunilor Herson și Zaporojie. În perioada 23-27 septembrie 2022 au avut loc referendumuri privind intrarea acestor regiuni în componența Federației Ruse. În urma procesării a 100% din voturile exprimate în DNR, 99,23% dintre alegători au votat pentru intrarea în componența Rusiei, în LNR – 98,42%, în regiunea Herson – 87,05%, în regiunea Zaporozhye – 93,11%. Pe 30 septembrie, după ce au fost prezentate rezultatele referendumurilor, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ținut un discurs la Kremlin, după care a semnat tratate privind primirea regiunilor în componența Rusiei cu liderii acestora.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Vor fi readuse, trebuie readuse neapărat! De prea mult timp rușii din acele regiuni își așteaptă salvatorii. Durerea lor trebuie să se sfârșească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078