Hot News
Peskov: Nu este obligatoriu un răspuns în oglindă la interdicția UE privind intrarea mașinilor rusești
03/10
Corneliu Vlad: Occidentul e tot mai decis să suprime ajutorul militar pentru Kiev
03/10

Medvedciuk le-a prezis politicienilor occidentali soarta președintelui Camerei Comunelor din Canada, Rota

Viktor Medvedciuk/ Foto: Smotrim.ru

Elita politică occidentală trebuie să se aștepte la demisii și scandaluri, așa cum s-a întâmplat cu președintele Camerei Comunelor din Canada, Anthony Rota, pentru că a organizat o sesiune de ovații pentru un luptător al Diviziei SS Galicia, a declarat fostul lider al partidului ”Platforma de Opoziție – Pentru Viață”, interzis în Ucraina, Viktor Medvedciuk, care acum conduce mișcarea „Altă Ucraină”, relatează cotidianul Rossiiskaia gazeta.

Într-un articol postat pe platforma „Smotrim.ru”, politicianul ucrainean a scris că „aplauzele pentru un nazist din Divizia SS Galicia și apoi demisia strălucitoare a președintelui Camerei Comunelor din Canada, Anthony Rota… sunt foarte revelatoare”.

Medvedciuk a definit situația din Canada drept „o repetiție pentru întreaga elită politică occidentală” și a dat asigurări că mulți dintre ei „nu vor mai rămâne mult pe locurile lor, deoarece au căzut într-o capcană politică”.

În articol se afirmă, printre altele, că elitele occidentale care îl susțin pe Zelenski, care a ridicat ideologia nazistă la rangul de ideologie de stat, vor trebui nu doar să-i ovaționeze pe naziști, dar să și li se supună. Dacă vor condamna nazismul, scrie mai departe autorul, „atunci nici nu mai poate fi vorba de susținerea regimului lui Zelenski.

Medvedciuk a reamintit că 45.000 de canadieni și-au pierdut viața în al Doilea Război Mondial în lupta împotriva fascismului, iar 54.000 au fost răniți. În total, mai mult de un milion de persoane au fost mobilizate în Canada pentru războiul împotriva naziștilor. Între timp, a subliniat Medvedciuk, Zelenski, „care a construit o dictatură neonazistă, a fost aplaudat de masa elitelor politice din Occident”.

Într-un cuvânt, a rezumat autorul articolului, „politicienii occidentali au perspective proaste. Pentru a demonstra putere și principialitate, trebuie să îți dai demisia. Iar să-i aplauzi pe naziști și să le cânți în strună este dovadă de slăbiciune și lipsa de caracter”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Întotdeauna vor fi găsiți vinovați sau vor demisiona doar cei mărunți, cei care sunt aleși drept ,,țapi ispășitori”. Ei vor plăti oalele sparte, nici un lider din vârf nu va avea de suferit. A fost sancționat cumva Trudeau? A zis ceva UE, NATO, ONU, SUA? Din moment ce susțin regimul lui Zelenski, un regim nazist, înseamnă că sunt de acord cu ceea ce s-a petrecut în Canada. Probabil că, drept mulțumire, Zelenski i-a cântat ceva la pian lui Trudeau, cu membrul pe care l-a mai folosit când era un biet comediant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114