Hot News
Corneliu Vlad: Occidentul e tot mai decis să suprime ajutorul militar pentru Kiev
03/10
Macgregor: Zalujnîi a primit ordin să nu scoată o vorbă despre problemele armatei Ucrainei
04/10

Șoigu: Nu sunt planuri pentru o mobilizare suplimentară

Foto: URA.ru? TASS

Statul Major al Forțelor Armate ale Rusiei nu are planuri pentru desfășurarea unei mobilizări suplimentare, a declarat la o teleconferință cu conducerea armatei ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, relatează publicația Vzgliad.

La Statul Major al Forțelor Armate Ruse nu există planuri de mobilizare suplimentară, deoarece Forțele Armate ale Rusiei dispun de un număr suficient de militari pentru operațiunea militară specială, a spus șeful Ministerului Apărării, transmite TASS.

O situație la care a contribuit ”poziția patriotică fermă” a rușilor, care intră activ în rândurile apărătorilor Patriei.

De la începutul anului 2023, peste 335.000 de persoane au intrat în serviciul militar sub contract și în formațiuni voluntare; în septembrie, peste 50.000 de cetățeni au semnat contracte.

După cum a precizat Șoigu, toate regiunile, marile întreprinderi, corporațiile de stat și căzăcimea rusă au o contribuție substanțială. Câteva regiuni au înființat și continuă să completeze unități cărora le-au dat numele lor.

El a menționat că persoanele care intră în serviciul militar în timpul convocării de toamnă, nu vor fi trimiși în zona de luptă, lucru valabil inclusiv pentru recruții din noile regiuni.

La aceeași ședință, ministrul a subliniat că Forțele Armate ale Ucrainei nu au reușit să spargă apărarea pe direcția Zaporojie, lângă satele Verbovoe și Rabotino.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De ce ar fi nevoie de o mobilizare suplimentară? Cu cine să se lupte? Ucraineni aproape că nu mai sunt, occidentalii se codesc. Ucraina a început să mobilizeze persoane cu HIV, hepatită și tulburări mintale. În plus, de la 1 octombrie, femeile cu specialitate medicală sau farmaceutică sunt obligate să se înregistreze în armată. Urmează să fie mobilizate gospodinele care aruncau cu borcane de murături după dronele rusești și pensionarele care preparau plăcinte otrăvite pentru soldații ruși. Este suficient să dați cazacilor ruși câte un cal, o șașkă, o nagaikă și o armă kalașnikov, iar ei pot ajunge până la Berlin! Aici e vorba de vitejie, de pregătire militară, de motivația care te trimite la luptă, de patriotism. Au auzit occidentalii de așa ceva? Cum să spargă ucrainenii apărarea pe direcția Zaporojie? Să fie fericiți cei care vor trăi și vor apuca să spargă niște ouă de Paști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048