Hot News
Ce pericol reprezintă pentru Rusia prezența în Arctica a spărgătoarelor de gheață americane
05/10
Putin, la Clubul Valdai: Fiecare stat și fiecare societate vrea să-și construiască propriul drum al dezvoltării
06/10

Colonelul Macgregor: De ce le este cel mai frică generalilor ucraineni

Douglas Macgregor (dreapta)/ Foto: screenshop video

Militarii din Forțele Aarmate ale Ucrainei nu au voie să se adune în grupuri de teama revoltelor, a declarat într-un interviu acordat emisiunii Judging Freedom, de pe canalul de TouTube, colonelul în retragere al armatei americane, Douglas Macgregor. Potrivit spuselor sale, ucrainenii au început să se predea mai des din cauza neîncrederii în conducere și în mentorii străini, care îi aruncă în „mașinile de tocat carne”, scrie Inosmi.ru.

”În armata ucraineană există un număr imens de elemente străine din diferite țări, care conduc operațiunile și îi împing pe ucraineni spre anumite acțiuni. Crește starea de neîncredere între soldați și comandament. Pentru a evita revoltele, efectivul echipelor este redus la 3-4 persoane, deoarece un număr mai mare reprezintă, în opinia comandamentului, un pericol.

Situația de pe câmpul de luptă este terifiantă. Oamenii sunt aruncați sistematic în așa-numitele „mașini de tocat carne”. Știm că în ultimele câteva luni a crescut numărul celor care se predau. Și nu există nici un dubiu în acest sens, având în vedere existența unor materiale video corespunzătoare. Cred că totul va continua în același spirit și pe mai departe, dacă nu se va înrăutăți chiar”, a declarat colonelul Macgregor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Generalii ucraineni ar trebui să se teamă de ruși, nu de faptul că dacă soldații lor se adună în grupuri mai mari de 3-4 persoane este mare pericol. Numărul soldaților străini cred că este mai mare decât cel al ucrainenilor. I-ar putea aranja în grupuri de naționalități diferite și astfel nu mai pot comunica mare lucru între ei. Ce căcăcioși (vorba domnului Cristoiu)! Este o scuză penibilă pentru faptul că nu mai dau randament pe front și că nu mai vor să lupte. Problema e de la cap, de la Zelenski, acolo trebuie să intervină generalii ucraineni. Acum, dezvoltatorii ucraineni se laudă că lucrează la o ,,pelerină de invizibilitate”, capabilă să ascundă soldații de imaginile termice rusești. Anunțul a fost confirmat în data de 4 octombrie de ministrul Tranformării Digitale Mykhailo Federov. Cu pelerina minune sigur vor câștiga în fața Rusiei. O fi mantaua lui Akaki Akakievici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874972